Tamplarie.com

Sticla ca izolație termică este mai importantă astăzi decât oricând, mai ales subiectul economisirii energiei se află în centrul atenției proprietarilor de case și apartamente. Alegerea termopanelor potrivite este crucială atât pentru clădirile noi, cât și pentru renovarea clădirilor vechi, pentru a asigura o izolare termică eficientă și a economisi costurile de încălzire.

La termopane.com poți găsi termopane Salamander, care oferă cea eficientă izolație și costuri reduse de energie. Acesta este principalul criteriu la alegerea termopanelor. Sticla izolatoare este un sistem care constă din două sau mai multe panouri de sticlă. Spațiile dintre geamurile de sticlă sunt umplute cu gaz argon. Marginile sunt etanșate ermetic cu un compus de etanșare, care împiedică scurgerea gazului. Deoarece gazul argon are proprietăți izolatoare mai bune decât aerul, se înregistrează mai puține pierderi de căldură. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, cu cât geamurile sunt mai separate, cu atât proprietățile izolante sunt mai slabe. A treia literă este utilizată pentru a asigura izolația dorită.

Salamander bluEvolution 82 MD

Salamander bluEvolution 82 MD  este o construcție inovatoare cu 6 camere, cu o adâncime de construcție de 82 mm. Modelul  Salamander bluEvolution 82 MD  Profile  are un sistem special de etanșare care asigură o eficiență energetică optimă. Utilizarea unei  etanșări centrale îmbunătățește proprietățile termice și acustice, ceea ce înseamnă că profilele Salamander bluEvolution 82 MD  garantează funcționarea fiabilă în condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploi abundente și vânt puternic.

Salamander 76 AD

Salamander 76 AD  este o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază eleganța și confortul. Ferestrele Salamander 76 AD  au o structură a profilului cu 5 camere cu o adâncime de 76 mm și două garnituri de etanșare, care asigură o izolare optimă a căldurii și a sunetului. Profilurile atractive albe ca zăpada conferă interiorului mai multă eleganță. Profilele din plastic Salamander de  înaltă calitate  garantează rezistența la condițiile meteorologice dure.

Izolația fonică

Zgomotul din exterior poate avea o influență decisivă sau poate reduce calitatea vieții, pentru că zgomotul înseamnă stres pentru psihic. Acest lucru poate provoca chiar și plângeri fizice, cum ar fi dureri de cap sau disconfort fizic. Așadar, o noapte de somn netulburată, precum și odihna în camera de zi și de lucru în timpul zilei, este foarte importantă pentru corp și minte.

Egalizarea presiunii vaporilor trebuie garantată

Ceea ce mulți nu știu, este că condensul se poate forma și într-un cadru de fereastră. Aceasta este descărcată prin deschiderile din cadrul ferestrei. Dacă se utilizează blocuri de geamuri greșite sau se efectuează o garnitură de etanșare, apa de condens nu mai poate fi evacuată. Dacă această apă se acumulează, conduce inevitabil la deteriorarea sau detașarea garniturii de margine, care poate orbi sticla. Acest lucru se datorează faptului că etanșarea tipică a marginii de sticlă izolatoare, nu este rezistentă la umezeală.

Blocare

Una dintre principalele sarcini de blocare este distribuirea uniformă a greutății elementului de geam pe cadru sau deplasarea greutății sticlei pe armătură. Blocarea nu trebuie să afecteze în niciun fel egalizarea presiunii vaporilor. Dacă sunt disponibile sau necesare punți bloc, acestea ar trebui folosite.

By