Etuo

Smartphone-ul tău te însoțește peste tot în zilele noastre. Acționează ca un radio cu ceas, te conectează cu prietenii și familia, prin intermediul aplicațiilor, te ține distrat și uneori chiar te ajută să te organizezi.

Telefonul tău, e unic și îți place. Și, ca toate lucrurile care îți sunt prețioase, le ești dator să ai grijă de ele, oferindu-le huse și carcase pentru a le proteja de posibile șocuri și pentru a le prelungi durata de viață.

Telefonul tău în siguranță

Carcasa moale din silicon te ajută să îți protejezi smartphone-ul dacă îl scăpi vreodată. Mai degrabă fragil în aer liber, acesta devine apoi mai solid și te poate însoți în activitățile zilnice. Prin urmare, carcasa este esențială atunci când dorești să îți păstrezi smartphone-ul în stare bună cât mai mult posibil!

Soliditate și stil

Nu contează marca mobilului tău, deoarece carcasa unică se adaptează la multe smartphone-uri. Telefoanele sunt astfel transformate pentru a corespunde pe deplin utilizatorilor lor. Ieși din mulțime și oferă-i telefonului tău o protecție pe cât de fiabilă pe atât de estetică. O carcasă personalizată cu una sau mai multe fotografii ale copiilor tăi, o carcasă în culorile unei anumite țări sau o echipă sportivă, o carcasă unică cu eroii tăi preferați poate oferi un stil propriu telefonului tău. De asemenea, oferind cadou celor dragi o carcasă unică, este un pariu sigur.

Personalizare pentru o carcasă unică

Dar unele carcase telefon sunt adesea costisitoare și nu deosebit de frumoase. Există variante prin care să o transformi o carcasă într-un obiect cu adevărat pe gustul tău. Cu varianta unică 100% personalizată, îți poți crea singur, online, modelul care ți se potrivește. Pentru a face acest lucru, nimic nu ar putea fi mai simplu: alege una sau mai multe fotografii pe care le poți aranja pe carcasă. De asemenea, ai opțiunea de a adăuga cuvinte și de a opta pentru un design original, prin urmare, iată un smartphone unic prin aspect!

Creează un cadou original!

Nu trece o zi în care să nu faci poze. În vacanță, împreună cu animalul tău de companie fidel, cei mai buni prieteni, familia sau chiar cealaltă jumătate a ta. Capturarea momentului face ca aceste momente să fie de neuitat. Dar aceste imagini dispar foarte des printre sute sau chiar mii de alte fotografii din telefonul tău. Acesta este motivul pentru care o carcasă personalizată te asigură că cele mai prețioase momente îți sunt alături în fiecare zi, imortalizându-le pe carcasa personalizată pentru telefonul tău! Proiectarea husei personalizate este un joc de copii. În câteva minute și doar câteva clicuri, imaginează-ți și creează o carcasă personalizată Etuo.ro, unică și originală în funcție de dorințele tale. Pentru tine sau pentru a oferi cadou familiei și prietenilor tăi.

O carcasă personalizată: iată, în sfârșit, un cadou original care îi va mulțumi pe cei dragi! Alege o fotografie frumoasă cu familia ta sau a unui moment de neuitat petrecut cu prietenii. Tu ești creatorul și posibilitățile tale sunt nelimitate.

By