Când ai nevoie de un credit pentru nevoi personale diverse, primul gând este să cauți un credit care se acordă repede și are un cost cât mai convenabil. Alegerea unui credit online rapid poate fi soluția ideală, căci prezintă avantaje clare. În primul rând, fiind vorba despre un credit acordat online, evident că economisești din start foarte mult timp. Eviți drumurile în trafic spre agenții bancare sau ale unor IFN-uri, eviți eventuala aglomerație și așteptare să discuți cu un agent de credite. Mai mult decât atât, te informezi de pe internet repede și complet. Poți face chiar comparații între ofertele de creditare ale mai multor instituții financiare.

 

Un credit online înseamnă de obicei proces simplu de aplicare cu minim de documente solicitate. Aplici doar cu buletinul și mai departe aștepți aprobarea. Creditele rapide acordate de unele IFN-uri precum Credius beneficiază de răspuns instant la aplicare. Practic la trei minute distanta clientul primește banii direct pe cardul lui. Poti să aplici pentru un credit si sa primesti banii imediat 24/24, 7/7.

 

“Fie că ești pe vârf de munte sau chiar în afara României, fie că este weekend sau miezul nopții, poți beneficia non-stop și imediat de creditul online de la Credius”, se precizează pe website-ul oficial al companiei credius.ro. În ceea ce privește condițiile de creditare, pentru un astfel de împrumut este de ajuns să fii cetățean român cu domiciliul în România, să ai cel puțin 18 ani și vechime minimă de o lună la actualul loc de muncă.

 

Pe scurt, un credit online rapid înseamnă simplitate, timp economisit, eficiență maximă. Un astfel de împrumut este trebuie atent studiat din punctul de vedere al costurilor. Fiecare poate analiza costurile creditului, partea bună la creditele acordate de IFN-uri este că se merge pe un nivel fix al ratelor, cunoscut din primul moment. Așadar, eviți orice surprize neplăcute, nu mai depinzi de ratele de dobândă stabilite de Banca Națională a României, rate variabile care sunt folosite de obicei ca referință în calculul dobânzilor la creditele oferite de băncile comerciale.

 

Atenție la toate costurile unui credit de nevoi personale

Când alegi un împrumut de orice fel, analizează dobânda anuală efectivă, care include dobânda pentru suma primită, comision lunar de administrare a creditului, comision de analiză dosar sau / și orice alte costuri posibile. În final, valoarea procentuală a DAE poate fi sau nu relevantă în totalitate. Dacă este un credit de nevoi personale de valoare mică, este normal ca valoarea DAE să fie mai ridicată, contează în sine costul total al creditului, valoarea ratelor pe care le vei plăti.

 

Creditele rapide online sunt alese de obicei pentru nevoi personale de urgență (de exemplu înlocuirea unui produs electrocasnic stricat, dorința de a prinde o ofertă specială pentru o vacanță etc.) sau în momente în care timpul și comoditatea sunt foarte importante pentru utilizator în procesul de creditare.

 

 

By