In special pentru musafiri, sufrageria este cel mai important spatiu, datorita faptului ca aici au loc majoritatea petrecerilor alaturi de cei dragi. Fiind o camera destul de accesata, proprietarii trebuie sa acorde atentie sporita acestui spatiu si sa il decoreze in asa masura incat sa aiba un aspect placut si modern, care sa induca o atmosfera cozy si atractiva. Mai mult, sufrageriile trebuie sa puna la dispozitie spatiul necesar desfasurarii numeroaselor activitati ce au loc intre prieteni, rude sau membrii familiei.

Totusi, in cazul in care te-ai hotarat sa iti redecorezi sufrageria, ina cest articol iti vom propune cateva sfaturi, astfel incat rezultatul final sa fie cel mai bun, din punct de vedere estetic. Mai mult, este extrem de important sa investesti in diverse piese precum:

  1. Obiecte de iluminat

Obiectele de iluminat care se regasesc in sufrageria ta trebuie sa fie de calitate ridicata, astfel incat sa creeze o atmosfera cat mai placuta, dar totodata sa ofere necesarul de lumina pentru ca toti membrii familiei sa isi poata desfasura aici activitatile preferate. Mai mult, acestea trebuie sa aiba si un aspect placut, care sa se potriveasca in totalitate cu designul si estetica sufrageriei tale. Astfel, poti opta pentru lampi de birou, aplice, lustre sau chiar lampi de podea.

Cea din urma categorie este extrem de utilizata, datorita faptului ca poate fi plasata oriunde, inclusiv in spatele unei canapele tapitate. In acest mod, designul piesei de mobilier va fi scos in evidenta foarte usor, iar persoanele care o utilizeaza vor beneficia de cantitatea necesara de lumina pentru a citi sau pentru a se juca.

  1. Canapele confortabile

Datorita faptului ca sufrageria este un spatiu unde exista trafic ridicat, este extrem de important ca toate piesele sa poata fi utilizate de un numar destul de mare de oameni. Asadar, de cele mai multe ori, canapelele sunt cele mai populare piese, dar si cele mai utile. Acestea sunt extrem de confortabile, fiind confectionate, deseori, din materiale de calitate premium, moi si extrem de rezistente, care nu se deterioreaza foarte usor in urma utilizarii indelungate. Mai mult, acestea sunt piese care pot fi utilizate de un numar mare de persoane, fara a se deteriora din cauza greutatii. Datorita acestor aspecte, multi proprietari aleg sa foloseasca aceste piese, in locul fotoliilor si a scaunelor.

De altfel, produsele pot fi plasate oriunde in camera, deoarece au un aspect extrem de placut, care nu va interfera intr-un mod negativ cu designul camerei, iar de cele mia multe ori adauga un plus de rafinament prin aspectul pe care il prezinta. Asadar, cei mai multi omeni aleg sa investeasca in canapele clasice sau chiar canapele cu recliner, datorita aspectului si a utilitatii pe care aceste piese le prezinta.

  1. Mese de dimensiuni medii

In sufragerii este necesara existenta meselor, deoarece sunt piese extrem de utile, mai ales cand vine vorba de serile de joc. Acestea pot fi confectionate din materiale standard si dure, precum palul sau lemnul masiv, precum si materiale fine, precum sticla. Ambele tipuri de produse sunt des utilizate, pentru a obtine cel mai bun aspect al sufrageriei.

In functie de preferintele proprii, mesele pot fi inalte sau joase, iar dimensiunile pot fi variate, in functie de task-urile in cadrul carora vor fi utilizate. De altfel, mesele pot fi plasate in centrul camerei sau chiar langa canapele.

Este important de stiut ca locul in care vor fi pozitionate aceste piese nu vor schimba intr-un mod neplacut intregul aspect al sufrageriei. Acestea pot fi pozitionate oriunde, fara a atrage atentia asupra lor. Astfel, nu va fi nevoie sa te stresezi cu privire la locul unde se afla masa din sufrageria ta.

 

By