Gentile sunt realizate din piele, piele sintetica si tesaturi din fibre naturale sau sintetice. In timp ce pielea reala este inca folosita in mod predominant pentru productia de genti de mana, proportia altor materiale a crescut constant in ultimele decenii. Acest material are foarte multe avantaje. Pe piata exista mai multe modele de genti dama din care le poti alege pe cele potrivite pentru tine. Recomandarea noastra este sa optezi de fiecare data pentru cele mai bune genti astfel incat sa te tina cat mai mult timp. In plus, iti recomandam sa alegi mereu variante care sa te ajute sa iti asortezi perfect tinutele. Acest aspect conteaza si te va ajuta sa arati mereu impecabil.

De ce sa alegi genti din piele?

Pielea este facuta din piei de animale. Pieile de bovine sau de vitel sunt un produs secundar al productiei de carne. In toate culturile omenirii, pielea a fost folosita pentru a face haine, curele, genti dama piele si altele. Pentru multe dintre produsele din piele, a aparut mai intai o alternativa prin dezvoltarea materialelor plastice. In timp ce acestea trebuie sa fie fabricate din titei sau alte materii prime in procese mai mult sau mai putin complexe, pielea este fabricata din produse „reziduale”. De aceea, productia si utilizarea pielii corespund criteriului durabilitatii intr-un grad deosebit de ridicat. Pielea este un produs natural si durabil si alternativa ideala la materialele plastice daunatoare mediului atunci cand vine vorba de fabricarea pungilor.

De regula, pieile de la vite sunt utilizate pentru articole din piele. Aceste piei au o grosime de 3 pana la 4 mm si sunt impartite in doua sau trei straturi, deoarece numai asa-numita epiderma cu grosimea de 1,2 pana la 2,5 mm este utilizata pentru piele. Aceasta epiderma are o structura uniforma si solida din fibre, a carei rezistenta este pastrata chiar daca suprafata este atacata de zgarieturi sau abraziune.

Durabilitatea pielii este dovedita de multe valize sau genti vechi de peste o suta de ani. Pentru curele, de exemplu, este necesara o piele cu o rezistenta la tractiune foarte mare. In acest scop, pielile de pana la 2,5 mm grosime sunt tabacite vegetal.

Pielea utilizata pentru genti sau serviete de afaceri ar trebui sa aiba un grad ridicat de rezistenta. Dar, de asemenea, trebuie sa fie mai elastica si greutatea acesteia trebuie sa fie cat mai usoara posibil. Din acest motiv, pielea cu grosimea de la 1 la 1,8 mm este utilizata atat pentru gentile de afaceri, cat si pentru gentile de calatorie si de umar.

Pielea trebuie sa fie, de asemenea, deosebit de moale si elastica pentru imbracaminte, genti pentru femei sau articole mici din piele. Prin urmare, acestea sunt tabacite cu sulfat de crom si materiale sintetice. Una dintre cele mai importante proprietati ale pielii este confortul oferit atunci cand este purtata o geanta sau alt produs din piele.

Daca tii foarte mult la animale si nu vrei sa fii responsabila de viata lor, atunci poti opta pentru piele ecologica de foarte buna calitate. Cu ajutorul unui astfel de produs nu ai niciun motiv pentru care sa nu arati impecabil in fiecare zi. Alegand genti premium vei investi in produse durabile pe termen lung si vei obtine cele mai moderne rezultate posibile. In felul acesta, de fiecare data cand iesi din casa nu doar ca vei arata impecabil dar vei fi admirata de toti cei care trec pe langa tine. Gentile sunt accesorii importante in garderoba unei femei si acest lucru se vede de obicei in modul in care sunt privite de alte persoane si in modul in care completeaza outfiturile.

 

By