OKFlora

Coronița de flori pentru nunta ta este un accesoriu din ce în ce mai la modă pe care miresele îl aleg. Dar cum să o alegi și ce ar trebui să știi înainte de a o cumpăra de la o florărie online ?

Voalurile populare sunt din ce în ce mai des înlocuite cu coronițe de flori , care sunt mai potrivite pentru nunțile rustice sau în stil boho . Mireasa poate alege flori artificiale, flori vii sau un colier . Verifică ce trebuie să știi!

Coronița de păr și stilul de nuntă – cum să alegi?

La început, este demn de remarcat faptul că: o coafură și toate bijuteriile ar trebui să se potrivească stilului în care ai decis să faci nunta.

În primul rând, coroanele delicate sunt perfecte pentru petrecerile apropiate naturii – nunți în stil rustic sau boho . În acest caz, mireasa poate alege o coroană delicată, naturală.

Miresele aleg mai des coroane din flori vii, chiar dacă se pune problema vieții limitate a florilor. În acest caz, dacă decizi să alegi una din acele coronițe de mireasă disponibile la o florărie online, nu uita să specifici că vrei să îți fie livrate cu o zi înainte de nuntă. Florile țesute într-o coroniță de mireasă ar trebui să fie depozitate corespunzător – de preferință în frigider .

O coroniță de mireasă din flori vii încântă cu siguranță, adaugă farmec și, în plus, face stilul miresei „romantic”.

Cununi de păr de nuntă – care sunt tipurile de coronițe de mireasă?

Merită să știi că există multe opțiuni pentru alegerea coroanei de nuntă perfectă pentru părul tău. În primul rând, există mai multe tipuri de coroane de flori.

  • o coroană de flori țesută complet din flori – o astfel de coroană de flori constă adesea în multe tipuri de flori care se împletesc între ele.
  • o coroană cu o parte extinsă – florile sunt plasate pe o parte a coroanei. Această versiune este mai subtilă și extrem de feminină.
  • o coroană tip bandă – o astfel de coroană este țesută pe un fel de cadru. Florile sunt în centrul ghirlandei. Este suficient să îți strecori ușor astfel de coroane de flori în păr.

Fiecare mireasă ar trebui să parieze pe florile ei preferate. În plus, unele coronițe de mireasă pot diferi de buchetul pe care mireasa îl va avea cu ea. Nu există nicio regulă aici ca totul să fie făcut din felul său de flori.

O coroniță de flori pentru o nuntă – ce ar trebui să știi?

Puțini viitori soți știu că o coroană țesută în păr în ziua nunții nu este nimic nou. Înainte era un simbol al purității , iar viitoarele mirese îl țeseau cu flori care erau acum în grădină.

În trecut, au fost alese în principal flori sălbatice – floare de porumb, maci și mușețel . Astăzi sunt realizate din flori mai nobile. Coroanele minimaliste și cu flori de mici dimensiuni sunt perfecte pentru părul lung și liber.

Merită chiar să optezi pentru o coroniță de flori de sezon. Un astfel de accesoriu pentru nunta ta  nu trebuie să fie făcută doar din flori, ci poate fi realizată din frunze verzi, iar vara, optează pentru spice de cereale și iarna pentru conuri mici.

By