In trecut, oamenii isi doreau patru pereti sa fie ai lor, un acoperis sub care sa se odihneasca si sa le fie iarna cald si vara racoare. Pe masura ce societatea a progresat, pretentiile au crescut. Cine ar fi crezut ca se va descoperi incalzirea prin pardoseala si apartamentele se vor putea bucura de independenta termica? Se stie cum stateau oamenii imbracati si inveliti cu paturi groase cand caldura era la comun si autoritatile decideau data la care casele erau incalzite.

Si cine ar fi crezut sa se inventeze aparatul care sa imite adierea vantului racoros in zilele caniculare?

Acum in fiecare apartament atmosfera tine de urmatoarele aspecte:

-de grija pe care a avut-o proprietarul cand a cumparat locuinta respectiva;

-de modul in care s-a gospodarit pe parcurs.

Din lista de apartamente de vanzare Bucuresti cumparatorul prevazator le alege pe cele construite recent conform normelor care pun pe primul plan garantarea securitatii si a confortului locatarilor.

Sunt cautate apartamentele din zonele situate langa mall-uri, dar care sa fie linistite in acelasi timp. Un mall este locul in care parintele poate petrece 3-4 ore fara sa se plictiseasca alaturi de copilul sau si de partenerul de viata, cand vremea infernala de afara nu permite o plimbare in parc sau orice alta activitate de relaxare. In mall se poate merge la cinema, iar dupa vizionarea filmului se poate servi masa la unul dintre restaurante. Magazinele cu produse diverse stau si ele la dispozitia vizitatorilor, plus fel de fel de masinute si locuri de joaca. In magazinele dedicate animalelor de companie, copiii admira pestii, pisicile si iepurasii.

Noile apartamente au centrala termica proprie si loc de parcare, pentru ca si asigurarea masinii familiei reprezinta o probleme importanta care necesita rezolvare. Usile de la intrarea in apartamente trebuie sa fie sigure, metalice, sa nu poata fi fortate din exterior sub nicio forma. Aerul conditionat este si el necesar vara pentru ca ofera racoarea necesara, dar si in zilele ploioase de toamna, cand inca nu s-a dat drumul la centrala, iar caldura putina de care este nevoie provine tot de la aparatul de aer conditionat.

Gospodarii din mediul citadin urmaresc ca apartamente de vanzare Barbu Vacarescu sa includa si o boxa de depozitarea a proviziilor, chiar daca nu este inclusa in costul locuintei. O boxa inseamna un spatiu generos de depozitare si in acest mod se pastreaza perfect curatenia din casa.

Un apartament cu trei camere si doua bai la pretul de 279. 990 de euro este foarte avantajos si nu trebuie sa fie ratat. Parcul Pipera si statia de metrou sunt aproape, iar de la cele doua balcoane imaginile sunt de vis. Bucurestiul este frumos in toate anotimpurile pentru aspectul sau si datorita oamenilor frumosi care il umplu de farmec si de viata.

Mobila din apartamentul prezentat mai sus este facuta pe comanda la indicatiile arhitectului care s-a ocupat de cladire. Cumparatorul ar trebui sa stie ca un apartament mobilat ii ofera urmatoarele avantaje:

-se poate muta a doua zi dupa cumparare in el, fara absolut niciun efort;

-il scuteste de multa grija si de multe eforturi. Zile intregi merg prin magazinele de mobila posesorii de locuinte pentru a avea unde dormi, unde se aseza, unde manca si unde isi depozita bunurile. Colindatul magazinelor este urmat de aranjarea transportului mobilei, a persoanelor care ajuta la descarcatul acesteia si la manipularea produselor din masina pana in casa.

Dupa toate acestea urmeaza montajul si aranjatul fiecarei piese la locul ei.

Culorile predominante ale mobilierului si decoratiunilor acestui apartament sunt albul si bejul sau cremul, cu accente de albastru, verde sau maro.

In orice moment se poate programa o vizita la acest apartament de lux, cu toate ca pozele reflecta 100 % realitatea.

 

 

 

By