Pentru afacerile online si site-urile de comert electronic, lista cerintelor pentru derularea afacerilor este lunga. Marketingul in sine este plin de o selectie uriasa de tipuri, strategii si subcategorii de marketing, care ofera fiecare o gama larga de consideratii.

Majoritatea oamenilor stiu deja despre optimizarea pentru motoarele de cautare (sau SEO), dar s-ar putea sa nu inteleaga cat de importanta poate fi pentru succesul pe termen lung.

Deci, de ce sa angajezi o agentie SEO? De ce este important SEO pentru site-ul companiei tale?

Avand in vedere atatea alte preocupari de buget pentru afacerile online, ceva precum optimizarea cautarii poate fi impins in spate. Pentru companiile online in special, echilibrarea eforturilor pe mai multe canale inseamna identificarea celor care ofera cele mai bune beneficii si a decide cum sa le imbunatatesti – pentru orice, de la retelele sociale, la publicitate platita, la e-mail si multe altele. Beneficiile angajarii unei agentii pentru a realiza o campanie de optimizare SEO s-ar putea sa nu fie la fel de evidente atunci cand luam in considerare timpul si efortul implicat si cand luam in considerare ca uneori natura motoarelor de cautare inseamna adesea ca se simte ca un joc de ghicitori.

Dar pentru expertii in SEO beneficiile sunt foarte clare, iar factorii implicati sunt si ei mult mai evidenti. Deoarece motoarele de cautare precum Google si Bing isi modifica adesea algoritmii de cautare, multe companii sunt frustrate de schimbarile aparent arbitrare ale traficului si pierderea clasamentului cuvintelor cheie. Pentru site-urile web care nu stiu ce fac sau pentru companiile care nu stiu ca ar putea face ceva gresit – SEO poate parea ca nu merita investitia.

O agentie specializata in optimizarea cautarii va sti mai bine decat tine. Unul dintre motivele pentru care sa angajezi o companie SEO este ca va putea exploata cele mai bune instrumente, resurse si strategii pentru a tine pasul cu peisajul in schimbare al SEO. Prin externalizarea eforturilor dumneavoastra catre o agentie, va veti putea concentra pe alte domenii ale companiei dumneavoastra.

SEO este, de asemenea, o industrie cu evolutie rapida. Motoarele de cautare precum Google si Bing lanseaza in mod constant noi actualizari care, uneori, lasa companiile cu greu sa tina pasul. Google a lansat 6 actualizari majore ale sistemului lor de cautare, acestea au fost doar cele mari, in mod normal implementeaza mici ajustari ale algoritmului lor de zeci de ori pe luna.

Agentiile SEO pot monitoriza canalele de stiri Google si forumurile de stiri SEO pentru a tine pasul cu actualizarile algoritmilor si cu efectul acestora asupra rezultatelor cautarii. Multe agentii pot urmari starea de sanatate a site-ului clientului lor pentru a vedea daca au fost afectati de o actualizare a algoritmului si pentru a oferi sfaturi despre cum isi pot repara site-ul atunci cand este necesar.

Avantajele angajarii unei agentii SEO precum PSK inseamna ca acestea sunt capabile sa optimizeze in mod expert elementele de pe pagina, inclusiv meta-titlurile paginii, meta-descrierile, link-urile interne ale site-urilor si densitatea cuvintelor cheie cu strategii care s-au dovedit a functiona in timp. Atunci cand sunt facute corect, aceste rezultate pot ajuta la cresterea performantei organice incet, dar sigur, insa efectul este bine stabilit pe termen lung!.

 

 

By