sisteme solare termice

Nevoia de baza de apa calda este foarte costisitoare, deoarece genereaza o cantitate imensa de energie. Se crede ca mai mult de 18% din energia casnica este folosita pentru incalzirea apei. In majoritatea caselor si intreprinderilor, aceasta energie este generata din combustibili fosili – gaz si petrol. Majoritatea cazanelor moderne de uz casnic functioneaza pe gaz si incalzesc apa la cerere. In plus, exista multi oameni care prefera sa foloseasca electricitatea pentru a incalzi apa, care este cea mai scumpa metoda dintre toate. Cea mai buna optiune este cea cu sisteme solare termice.

De asemenea, nu putem nega faptul ca avem nevoie de apa calda zilnic, iar in unele intreprinderi de productie, apa calda este sangele vital. Putem incerca sa economisim energie prin implementarea unor modificari ale stilului de viata pentru a folosi mai putina apa calda (de exemplu, sa facem mai putine bai pline, sa folosim mai eficient termostate la sistemul nostru de incalzire), dar in secolul 21, toti ne dorim apa calda la robinet.

Aparitia „energiei verzi” a ajutat oamenii sa adopte metode eficiente si durabile pentru a desfasura activitatile zilnice. Aici, energia „verde” generata din sursa naturala si ultima de energie naturala, care este soarele, folosind panourile solare. Energia solara provine din surse naturale si nu lasa emisii de carbon ca si alti combustibili. In plus, procesul nu produce deseuri, nu produce nicio poluare fonica si nici nu lasa efecte periculoase asupra mediului.

Stim ca avantajul major al panoului solar este economia de energie. Folosim sursa naturala de energie care este gratuita, regenerabila si nelimitata – Cu siguranta veti observa tarifele in scadere ale facturilor de energie electrica. Facturile la energie electrica sunt de obicei mari din cauza incalzitoarelor electrice de apa si utilizarea unor metode durabile si accesibile de incalzire va determina cu siguranta o scadere a facturilor la electricitate. Deci, este perfect logic sa cauti solutii de incalzire a apei durabile si accesibile.

O modalitate de a reduce facturile masive de electricitate datorate incalzirii apei este sa investesti in incalzitoare solare de apa. Incalzitoarele solare de apa nu numai ca vor reduce facturile de energie electrica, dar vor oferi si numeroase alte avantaje intr-un mod rentabil. Pe site-ul panourisolare365 poti gasi mai multe astfel de produse.

Apa calda cu costuri reduse

In mod ideal, panoul solar foloseste energia de la soare. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa platim niciun ban retelei electrice pentru utilizarea energiei electrice. Fiind o sursa regenerabila de energie, este complet gratuita si disponibila in fiecare zi. Tot ce trebuie sa facem este sa ne dam seama cum sa ne reglam panoul pentru a optimiza performanta pe vreme innorata. Puteti contacta cei mai buni furnizori de incalzitoare solare de apa  pentru a afla mai multe despre modul in care incalzitorul solar de apa poate fi eficient in toate anotimpurile.

Costurile sunt mai eficiente

Unul dintre motivele principale pentru care panoul solar are o mare cautare fata de orice alta forma de energie este ca atunci cand vine vorba de incalzirea apei este eficienta pe care ni o aduc. Eficienta aici inseamna ca panourile solare convertesc aproape 80% radiatii in energie termica fara a utiliza combustibili externi.

Instalare ieftina

Veti cheltui mult mai putin pentru a instala un panou solar in comparatie cu un panou fotovoltaic. O modalitate buna de a castiga recompense este prin transferul unitatii nefolosite inapoi la reteaua de electricitate. Sunt o investitie unica pentru beneficii pe termen lung.

By