Daca tocmai ai absolvit un curs de manichiura si nu stii ce produse sa cumperi pentru a acoperi o gama cat mai larga de cerinte, noi iti recomandam sa alegi un kit de oje semipermanente care sa aiba mai multe culori. In felul acesta va fi mult mai usor sa obtii rezultatele potrivite si sa nu refuzi clientii atunci cand cer o anumita culoare. Iti prezentam unele dintre cele mai cautate culori, care nu pot lipsi din colectia ta.

Negru

Oja neagra este una dintre cele mai cautate si poate fi folosita atat pentru a acoperi unghia complet cat si pentru a face modele. De aceea, atunci cand cumperi un kit, ar trebui sa aiba si aceasta non culoare. Daca vrei sa cumperi kituri cat mai complete, click aici pentru mai multe detalii despre hotnails.ro. Vei putea obtine unele dintre cele mai bune rezultate atunci cand cumperi astfel de seturi de oja si vei avea mereu la indemana nuantele potrivite.

Rosu

Dupa negru, rosu este una dintre cele mai cautate culori, insa trebuie sa tii cont de faptul ca exista mai multe nuante de rosu. In timp ce foarte multe femei prefera acel rosu strident, clasic, sunt si femei care vor un rosu ceva mai bland, mai inchis sau care sa bata in grena. Poti cumpara un kit cu nuante de rosu care sa le cuprinda pe toate si astfel, atunci cand cineva va dori unghii rosii vei putea sa arati toate nuantele pe care le ai la dispozitie astfel incat sa si le poata alege.

Alb

Alb nu este neaparat o culoare pe care cineva sa o vrea individual pe unghie, insa serveste in numeroase modele ca baza pentru desene sau diverse aplicatii. De asemenea, albul este folosit la french si tot cu alb poti face anumite modele. Spre exemplu, marble sau baby boomer sunt doua modele care au nevoie de alb pentru a arata perfect. De aceea, ar trebui ca in kitul tau sa ai si aceasta non culoare.

Nuantele inchise de violet si mov

Violetul, movul si nuantele inchise in general sunt foarte cautate pentru ca se potrivesc atat la manichiura pentru evenimente, cat si in manichiurile pentru uzul zilnic. Movul inchis este bun si la birou, dar si la o rochie de seara, deci ar trebui sa ai mai multe astfel de optiuni la dispozitie.

Nuante neon

Nuantele neon sunt   de asemenea foarte cautate de persoanele indraznete. Chiar daca nu le vei folosi la fel de des ca pe cele de mai sus si este posibil sa ai nevoie de ele doar in sezonul cald, nu strica sa ai un set cu cele mai cautate culori. Asa, in cazul in care iti sunt solicitate astfel de nuante, nu va trebui sa refuzi clientul si sa ii propui alte variante.

Atunci cand vrei sa faci o cariera in acest domeniu, cel mai bine este sa te asiguri ca ai la indemana tot ce iti trebuie pentru a obtine rezultate foarte bune, iar kiturile de oja semipermanenta intra in aceasta categorie.

By