Willi

Mulți oameni încă asociază femeile pariziene cu beretele dar, de fapt, adevăratul stil francez este mult mai funcțional, versatil și non-banal.  Femeile pariziene adoră să se îmbrace și știu să poarte accesorii, dar baza oricărui aspect al lor, este simplitatea și confortul.

Secretul chicului francez stă în lucrurile de bază de calitate. Trench-urile, puloverele, tricourile și cămășile simple, o rochie neagră scurtă sau blugii sunt întotdeauna relevante și pot fi ușor combinate cu berete damă. Fiecare femeie pariziană adaugă o beretă de damă pentru a crea o imagine după gustul său. În Franța, femeilor nu le place să se laude cu logo-uri captivante. Parizienii sunt gata să cheltuiască bani puțini pentru stil, dar aceasta este doar o demonstrație de libertate și iubire de sine. Femeile franceze nu se îmbracă pentru a-i impresiona pe ceilalți, ci doar pentru propria lor plăcere. Acesta este principalul secret al atractivității lor.

Beretele de damă – un atribut indispensabil femeilor

Aproape orice alt tip de accesoriu pentru cap, în afară de beretă, suferă de același număr de stereotipuri atașate. Beretele pentru femei sunt considerate un atribut indispensabil al oricărei franțuzoaice care se respectă și se presupune că este necesar să o porți cu o rochie cu buline și o poșetă de mână. De fapt, bereta tradițională din Franța de astăzi, este văzută chiar și la bărbați, undeva într-un oraș de provincie într-o zi de piață. În orașele mari, este purtată de femei pentru a se potrivi dispoziției, iar tendința vine și pleacă, dar acest accesoriu este de mult un atribut indispensabil al garderobei urbane franceze. Majoritatea aspectelor pariziene cu o beretă roșie, un vârf în dungă și o fustă evazată sunt doar fantezii ale străinilor pe tema stilului parizian și nu au nicio relație reală cu moda franceză urbană reală.

Cu toate acestea, beretele au revenit la modă în tendințele anilor 70, iar femeile pariziene le-au purtat. Bloggerii francezi, olandezi, englezi și scandinavi se joacă cu plăcere cu ținutele lor, încercând totuși să evite combinarea beretelor cu vestimentații în dungi, buline, pantofi  cu toc lat și alte stereotipuri. Bereta se potrivește frumos fetelor proporționate, iar fetele cu fața dreptunghiulară și pătrată ar trebui să poarte o beretă pe o parte, deoarece o linie oblică înmoaie trăsăturile feței.

Cum să porți o beretă de damă?

Dacă intenționezi deja să cumperi o beretă la modă, dar nu știi pe care să o alegi, cum să o porți corect și cu ce să o combini, urmează exemplul bloggerilor de top. Bereta de damă Willi nu trebuie să se potrivească cu îmbrăcămintea exterioară, ci poate fi o culoare diferită pentru a face imaginea și mai interesantă și pentru a juca pe contraste. De exemplu, arată foarte elegant dacă o alegi pentru a se potrivi cu pantofii. La bereta de culoare roșie care poate fi chiar și cu un cozoroc din piele, poți asorta o pereche de botine roșii. Pe lângă culoare, experimentează și cu materialul, deoarece, astăzi beretele la modă sunt cusute din piele în combinație cu lână pură merinos. Din magazinul online willi.ro poți alege berete damă la modă în culorile violet, cilame, bleu, maro în combinație cu piele neagră și material imprimat, gri într-o combinație de culori și materiale, alb cu imprimeu elegant și multe alte modele frumoase și atrăgătoare.

By