agentie de publicitate online

Te intrebi daca o agentie de publicitate online este mai buna decat o agentie de marketing traditionala? In zilele noastre, marketingul digital este o activitate obligatiorie pentru toate afacerile care vor sa atraga clienti prin intermediul platformelor digitale. Continua sa citesti si descopera cateva dintre avantajele publicitatii online pentru afaceri!

Publicitatea online implica bugete mai mici

In comparatie cu o agentie traditionala, o agentie de publicitate online este mult mai rentabila. Metodele de publicitate traditionale sunt destul de costisitoare. Reclamele TV, radio si tiparite necesita bugete de publicitate mult mai mari in comparatie cu publicitatea online.

Marketingul digital iti permite sa utilizezi platforme diferite, precum Facebook, Instagram sau Linkedin la costuri minime. Acestea, cand sunt folosite corect, pot fi si o forma de publicitate gratuita.

Pe scurt, marketingul facut de o agentie de publicitate online poate fi accesibil si firmelor ce au bugete de promovare mai mici.

Publicitatea online poate viza publicul din regiuni diferite

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care o agentie de publicitate online ti le poate aduce este capacitatea de a viza segmente de public din diferite regiuni. Acest lucru este util in special pentru afacerile care isi desfasoara activitatea sau vor sa se extinda pe plan international.

Platformele de marketing digital sunt capabile sa urmareasca comportamentul utilizatorului online si sa construiasca un profil al consumatorului pe care il poate folosi pentru a viza cu exactitate persoanele ce ar putea fi interesate de produsele sau serviciile oferite de afacerea ta.

Aceste informatii despre client sunt foarte valoroase si pentru a crea continutul folosit pentru promovare, deoarece publicul va rezona mult mai bine cu acesta.

Publicitatea online permite masurarea exacta a performantei activitatilor

Spre deosebire de o agentie traditionala, o agentie de publicitate online are capacitatea sa intocmeasca analize exacte privind performanta activitatiilor de promovare intreprinse.

Din momentul in care utilizatorii fac click pe un anunt sau o postare si pana cand parasesc pagina de destinatie, pot fi urmarite cu precizie actiunile si deciziile pe care acesta le ia.

Acest lucru este excelent atat pentru tine ca firma, deoarece vezi ce se intampla cu banii investiti, dar si pentru agentie, deoarece are capacitatea de a-si imbunatati activitatea si rezultatele oferite clientilor, ceea ce poate duce la retinerea clientului pe termen lung.

Publicitatea online te poate ajuta sa influentezi calatoria consumatorului

Inainte de a lua o decizie, consumatorul din ziua de azi face cercetari online inainte de a lua decizia de comparare. Calatoria consumatorului incepe cu o simpla cautare online in care compara produse, citeste recenzii, analizeaza credibilitatea afacerii.

Colaborand cu o agentie de publicitate online, poti ajunge mult mai simplu la toate tipurile de potentiali clienti. Atunci cand ai un profil al consumatorului complet, expertii in marketing au posibilitatea de a ajunge la potentialii clienti exact unde acestia se afla in online si indiferent de punctul in care se afla in procesul de luare a deciziei.

Ajungand la acestia le poti influenta decizia de cumparare mai usor decat ti-ai putea imagina.

Marketingul online este o activitate complexa, ce nu poate fi facuta doar de un singur om, deoarece sunt foarte multe lucruri de stiut si de facut.

Profita de avantajele marketingului digital colaborand cu agentie de publicitate online. Daca esti in cautarea unei agentii de incredere, consacrata, care iti poate garanta faptul ca va obtine rezultate bune pentru afacerea ta, The Markers este solutia. Intra pe site-ul lor si contacteaza-i!

By