Chiar daca nu pare de la sine inteles, serviciile profesionale de curatenie exercita un anumit risc asupra prestatorilor. Cu alte cuvinte, exista nenumarate proceduri periculoase care pot avea efecte grave asupra acestora. De aceea este absolut necesar sa se ia toate masurile de preventie, astfel incat sa se munceasca in cele mai bune conditii. Pentru ca acest lucru sa se poata concretiza, Uniclean propune o oferta vasta de echipamente de lucru pentru protectie.

Calitate si protectie la cel mai inalt nivel

Utilizam cele mai bune materiale in conceperea excipientelor noastre de protectie. Straturile sunt suficient de dure incat sa tina la distanta orice factor de risc, de la substante chimice care ar putea arde pielea, pana la lovituri cauzate de utilizarea neconforma a anumitor masinarii. Totul este special adaptat nevoilor profesionistilor, astfel incat sa nu isi puna viata in pericol la locul de munca.

Analizeaza oferta Uniclean la echipamente de protectie

Pe site-ul nostru vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca activitatea ta sa fie dominata de siguranta si confort. De la o simpla pereche de manusi, totul este adaptat unor nevoie specifice. Poti opta pentru un costum complet care sa iti protejeze integral corpul, sau elemente destinate anumitor parti. De asemenea, exista si masti de protectie care sa te fereasca de inhalarea vaporilor periculosi. Indiferent de activitatea pe care o prestezi, cea mai buna varianta ramane utilizarea tuturor acestor echipamente in tandem, astfel incat sa nu existe nici cel mai mic risc ca o anumita parte a corpului tau sa fie afectata in cazul unui potential accident.

Solicita o oferta personalizata de pret

Desi avem in vedere produse de maxima necesitate, costul pe care il vei plati la cumpararea lor nu este afisat inca de la inceput. Asta pentru ca ne dorim sa iti oferim cel mai bun raport pret-calitate, calculat in functie de cerintele tale. Astfel, vei avea parte de beneficii clare atunci cand optezi pentru mai multe bucati, din aceeași categorie sau nu, sau atunci cand iti doresti ca produsele tale sa indeplineasca anumite criterii specifice.

Nu ignora serviciul gratuit de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie

Inainte de a selecta un anumit tip de echipament, ai posibilitatea de a apela la sfaturile specialistilor din echipa Uniclean. Acestia te vor ghida catre acele variante care sa iti ofere cel mai inalt nivel de protectie in raport cu activitatea pe care o prestezi, in asa fel incat sa nu iti asumi niciun risc. Fie ca alegi sa ne contactezi online sau telefonic, vei obtine raspunsuri la orice intrebare, detalii si informatii suplimentare sau chiar recomandari clare, in asa fel incat tu sa ai garantia celei mai bune si eficiente achizitii.

By