dulap metalicdulap metalic

Organizarea este cheia succesului in orice activitate. Atunci cand totul este bine sistematizat, fluxul informational, indiferent de domeniu, decurge fara probleme. Mobilierul ocupa un rol special in acest sens, iar utilizarea unui dulap metalic si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului, avand numeroase beneficii atat la locul de munca, cat si acasa. Iata cum poti profita la maximum de acest mobilier versatil!

 

In categoria dulapurilor fabricate din metal de pe www.viamond.ro vei gasi mai multe modele, in functie de scopul pentru care au fost realizate. Astfel, vei putea opta pentru dulapuri destinate birourilor, atelierelor de reparatii, laboratoarelor si unitatilor medicale, obiectelor de curatenie, santierelor si altor industrii care au nevoie de un mobilier solid pentru depozitarea echipamentelor utilizate. Interioarele sunt deosebit de incapatoare, iar dotarile si accesoriile aduc un plus pe lista avantajelor oferite de aceste dulapuri.

 

Dulap metalic pentru activitatile de birou

 

Dulapurile ce pot mobila perfect birourile au compartimentari din cele mai diverse si sunt, cu siguranta, cele mai cautate articole, fiind utilizate frecvent in orice institutie de stat sau privata. Prin intermediul acestora, toate documentele pot fi ordonate corespunzator, respectand astfel standardele de calitate obligatorii in fiecare firma.

 

Politele reglabile pe inaltime permit amplasarea documentelor de largi dimensiuni si reconfigurarea interiorului in functie de nevoile de depozitare. Poti aseza bibliorafturi, cutii de arhivare, planse, harti, carti tehnice, CD-uri si chiar hainele sau servieta. Datorita spatiului generos, obiectele pot fi amplasate in pozitie verticala sau orizontala, realizand in acest mod si un joc cromatic sau de forme, care sa evidentieze rapid documentele din interior.

 

Modelele dotate cu seif reprezinta o achizitie inteligenta pentru toti cei care au nevoie de un spatiu sigur pentru pastrarea actelor de importanta majora sau a obiectelor cu valoare ridicata. Birourile de contabilitate, financiar sau resurse umane au nevoie de un dulap metalic ignifug dotat cu seif, documentele utilizate de personalul angajat fiind deosebit de importante.

 

Daca esti in cautarea unui dulap cu structura complexa, care sa raspunda cat mai multor cerinte de depozitare, atunci modelul metalic cu seif, polite reglabile si spatiu cu bara pentru umerase este alegerea perfecta.

 

Dulap pentru scule sau unelte

 

Depozitarea sculelor sau uneltelor ii pune de multe ori in dificultate pe cei care lucreaza des cu aceste instrumente. In categoria dulapurilor pentru scule si unelte iti stau la dispozitie modele in varianta simpla, dotate doar cu rafturi sau in varianta complexa, dotate cu rafturi si sertare. Iti poti ordona astfel echipamentele de lucru in functie de marime, importanta si frecventa de utilizare. Sertarele pot fi utilizate in special pentru obiectele folosite in cazuri de urgenta, iar dispozitivele electrice pot fi amplasate pe rafturi diferite de cele mecanice.

 

Dulap metalic pentru medicamente

 

Dulapurile pentru medicamente si instrumente medicale sunt prevazute cu usi metalice si usi din sticla, dotate cu incuietori pentru a bloca accesul persoanelor neautorizate. Politele sunt reglabile pe inaltime, asigurand spatialitatea dorita in interior. Geamurile permit vizualizarea rapida a obiectelor din interior, fara a pierde timp util.

 

Dulap din metal pentru obiectele de curatenie

 

Obiectele de curatenie au si ele un dulap special, in care pot fi sistematizate fara a mai sta imprastiate in diverse locuri. Poti organiza cu usurinta mopul, galeata, matura, lavetele, detergentii, substantele chimice si orice alt produs necesar pentru igienizarea spatiilor. Compartimentarea variata permite depozitarea obiectelor de orice marime.

 

Achizitioneaza un dulap metalic atunci cand vrei sa te organizezi ca un profesionist! Calitatile acestui mobilier s-au dovedit a fi inegalabile, iar recenziile utilizatorilor sustin acest lucru.

By