inhalator de sare

Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii care traiesc in jurul Marii Mediterane si in alte corpuri de apa cu continut ridicat de sare tind sa aiba o piele sanatoasa, putine probleme respiratorii si o stare generala de bine? Stiai ca de secole oamenii au descoperit ca respirarea aerului sarat gasit in interiorul pesterilor de sare a produs aceleasi beneficii pentru sanatate?

Ce este terapia cu sare prin inhalare?

Cunoscuta sub numele de Haloterapie (halo=sare), terapia prin inhalare a aerului sarat este o metoda usor de utilizat, fara medicamente, care amelioreaza simptomele discomfortului respirator. Atmosfera sarata a pesterilor de sare a fost folosita de secole pentru a beneficia sistemul respirator.

Inhalatoarele de sare de astazi au fost concepute pentru a recrea un microclimat similar, oferind aceeasi terapie pestera de sare acasa. Un inhalator cu sare este cea mai buna solutie pentru a face haloterapie acasa.

Cristalele de sare de Himalaya sunt plasate intre doua filtre de portelan in interiorul inhalatorului reincarcat. Pe masura ce inhalati, umiditatea aerului care trece absoarbe particule microscopice de sare care patrund prin sistemul respirator. Umiditatea din aer este suficienta pentru a imbogati aerul cu mici particule de sare atunci cand aerul trece prin cristalele de sare. Prin urmare, a fost creat un microclimat al pesterii de sare.

Oricine poate folosi inhalatoare cu aer sarat si se poate bucura de beneficiile terapiei prin inhalare cu aer sarat. Copiii mici pot folosi, de asemenea, inhalatoare cu aer sarat, cu conditia sa inteleaga conceptul de a inspira pe gura si de a expira pe nas.

Mod de utilizare

  • Scoateti dopul de silicon din partea inferioara a inhalatorului de aer sarat si umpleti cu cristale de sare de Himalaya
  • Puneti piesa bucala intre buze si trageti usor aer prin gura – expirati pe nas
  • NU EXPIRATI INAPOI PRIN DISPOZITIV
  • Nu adaugati apa, inhalatorul este doar pentru terapie uscata
  • Durata recomandata de utilizare este de 15-25 de minute pe zi
  • Utilizati in mod regulat pe tot parcursul anului pentru cele mai bune rezultate

Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam sa inlocuiti cristalele de sare in fiecare luna. Cu toate acestea, cristalele de sare pot fi inlocuite cu o frecventa mai mica, in functie de nivelul de utilizare si daca inhalatorul este pastrat curat si fara umiditate. Daca cristalele de sare devin umede, nu utilizati inhalatorul. Inainte de a inlocui cristalele de sare, clatiti inhalatorul cu apa calda si asigurati-va ca inhalatorul este complet uscat inainte de a umple. Folositi un uscator de par pentru a usca complet daca este necesar.

Intarirea imunitatii este vitala pentru a ramane sanatosi si in siguranta atunci cand intram in contact cu cei bolnavi. Exista o varietate de moduri de a ne sustine sanatatea imunitara, de la ierburi la probiotice la ciuperci medicinale. Exista si o alta solutie simpla: sarea. Terapiile cu sare au fost folosite de mii de ani in toate tipurile de medicamente pentru a ajuta la vindecarea durerilor de gat, afectiunilor respiratorii, alergiilor, astmului, bronsitei, infectiilor sinusurilor si multe altele. Si acum exista cercetari convingatoare care arata cum functioneaza terapiile cu sare.

Speleoterapia, cunoscuta si sub denumirea de terapie pestera, a fost dezvoltata la mijlocul anilor 1800, dupa ce sa constatat ca minerii de sare polonezi au o incidenta mai mica a bolilor pulmonare. Haloterapia, o dezvoltare mai recenta a conceptului, este utilizarea aerului sarat pentru a recrea microclimatul pesterii pentru uz terapeutic.

By