Vara este anotimpul perfect pentru plaja si soare, dar aceste activitati pot avea efecte negative asupra parului nostru. Expunerea la razele UV, apa sarata si clorul din piscine poate deteriora parul, lasandu-l uscat, fragil si lipsit de stralucire. Din fericire, Davines ofera o gama variata de tratamente menite sa repare si sa protejeze parul deteriorat pe timpul verii. Iata cateva recomandari esentiale pentru a-ti mentine parul sanatos si frumos.

Daca ai observat ca parul tau a suferit daune din cauza soarelui sau a clorului dupa vacantele de vara, nu esti singurul. Iata cateva sfaturi profesionale pentru a-ti revitaliza parul atat acasa, cat si in salon.

Pasul 1: Curatarea

Regenerarea parului incepe cu o curatare delicata. Nourishing Shampoo de la Davines este ideal pentru a indeparta impuritatile fara a usca parul. Stilistii aplica samponul pe parul umed, masand usor scalpul, apoi clatesc bine.

Pasul 2: Restructurarea

Un tratament cu keratina poate face minuni pentru parul deteriorat. Davines ofera optiuni precum Keratin Booster Superactive si Keratin Wonder Superactive, care sunt aplicate uniform pe fiecare suvita. Timpul de procesare este de aproximativ 15 minute, urmat de clatire.

Pasul 3:  Stralucire

Parul deteriorat poate deveni tern si lipsit de stralucire. In salon, stilistii pot folosi linii de culoare permanenta sau semi-permanenta, precum Finest Pigments sau View, pentru a reda stralucirea parului.

Pasul 4: Hidratarea

In aceasta etapa, parul este rasfatat cu produse de hidratare intensiva. Pentru parul fin, stilistii prefera Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner, iar pentru parul gros, Nourishing Vegetarian Miracle Mask este ideal.

Pasul 5: Ingrijirea scalpului

Ultimul pas este aplicarea tratamentului Mineralizing Scalp Treatment, care este distribuit pe scalp cu ajutorul unui aplicator special si masat usor pentru a stimula circulatia si sanatatea scalpului.

Ingrijirea parului acasa este esentiala pentru a completa tratamentele din salon si pentru a mentine parul sanatos intre vizitele la stilist. Iata cateva produse recomandate pentru a repara daunele lasate de vara:

Inainte de curatare, foloseste produse care sa infuzeze parul cu hidratare si sa reduca daunele. Mastile hidratante sau untul de par sunt perfecte pentru acest pas.

OI Hair Butter: Hidrateaza intens si repara parul.

MINU Hair Mask: Ofera hidratare si protectie pentru parul colorat.

NOURISHING Vegetarian Miracle Mask: Repara si hidrateaza parul deteriorat.

Foloseste sampoane care sa nu usuce parul si care sa contribuie la refacerea acestuia, oferind hidratare si nutrienti.

 

MINU Shampoo: Protejeaza si hidrateaza parul colorat.

OI Shampoo: Curata delicat si hidrateaza parul.

NOURISHING Shampoo: Ofera hidratare intensiva si repara parul deteriorat.

Dupa spalare, aplica produse care continua procesul de reparare. Fie ca este vorba de un sigilant cu keratina sau un protector UV, aceste produse sunt esentiale pentru prevenirea si remedierea daunelor.

NOURISHING Keratin Sealer: Sigileaza si repara parul.

SU Milk: Protejeaza parul de razele UV si hidrateaza.

Sheer Glaze: Ofera stralucire si protectie suplimentara.

Pentru programele incarcate, exista masti si tratamente care revitalizeaza parul in mai putin de 10 minute.

OI Liquid Luster: Ofera stralucire instantanee.

The Quick Fix Circle: Revitalizeaza rapid parul.

LOVE Smoothing Instant Mask: Hidrateaza si netezeste parul instantaneu.

Cea mai sigura metoda de a mentine parul sanatos in timpul verii este preventia. Foloseste produse de calitate profesionala din gama SU pentru a proteja parul de soare si alti factori nocivi. De asemenea, evita periajul dur, utilizarea excesiva a caldurii si alte practici care pot stresa parul.

 

By