Navigatiile android performante iti ofera un real ajutor in diverse situatii de trafic intens, oboseala sau control rutier. Un sistem navigatie opel Astra poate sa iti ofere vizibilitate îin spate, fata si chiar  la 360 grade, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru soferi. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a utiliza nenumarate aplicatii atat online, cat si offline. Dintre cele mai cunoscute amintim: Waze, Sygic, Google Maps, Youtube. Unele sunt folosite pentru relaxare, in timp ce altele pentru informatii de pret. 

Beneficiaza de un display elegant, o grafica foarte buna si un sunet de exceptie. La Navi.it gasesti cele mai populare navigatii cu android. Acestea au harti actualizate de aceea iti pot oferi date reale in orice moment. Indiferent ca parcurgi distante lungi sau scurte, navigatiile iti sunt de un real ajutor. 

Pe langa faptul ca are un aspect elegant, se dovedeste a fi extrem de utila. Acest dispozitiv se integreaza foarte bine in bord si imbunatatesc in mod evident stilul de condus si atmosfera din masina. 

O navigatie passat B6 este proiectata in asa fel incat sa se potriveasca perfect astfel ca nu necesita nici un fel de ajustari la montare. Aceasta vine la pachet cu toate cablurile necesare pentru instalare si nu suprasolicita bateria masinii.  Navigatia preia comenzi de pe volanul masinii iar cand masina este oprita, se opreste si acest sistem. La Navi.it gasesti o varietate de navigatii care mai de care mai performante. Alege in functie de ceea ce iti doresti pentru ca exista navigatii cu capacitate de memorie diferita si functii diverse. 

Navigatia se conecteaza la telefon prin mai multe functii, si ramai conectat atat timo cand conduci. Aceasta iti arata care este drumul cel mai accesibil spre destinatia dorita, timpul aproximativ necesar pentru a ajunge acolo, precum si viteza cu care conduci si timpul estimat.  Soferii devin mai responsabili atunci cand stiu ca se pot baza pe un asemenea partener. 

Acum poti beneficia de o gramada de functii fara sa fii distras de la condus. Nu mai trebuie sa folosesti telefonul deloc pentru ca poti sa faci acelasi lucru prin intermediul navigatiei. Conduci in siguranta si eviti n acelasi timp locurile supraaglomerate. Cunosti in permanenta care este starea de pe sosele si te bucuri din plin de toate avantajele oferite. 

Nu mai sta pe ganduri, acceseaza site-ul online www.navi-it.ro si fa o investitie pentru viitor.

 

By