Câinii sunt clasificați ca mamifere și sunt considerați prietenoși cu oamenii și sunt unul dintre primele animale domestice. Puii, câinii mici, sunt foarte iubitori și jucăuși. Se constată că câinii provin direct din lupi și se găsesc în America de Nord, Asia și Europa. Relația dintre câini și oameni este puternică, deoarece depind unii de alții pentru supraviețuire și protecție.

 

Un cățeluș este un câine tânăr care diferă ca mărime și greutate în funcție de familia din care fac parte. Umbra exterioară a cățelușului se poate schimba pe măsură ce cățelușul crește. Există aproximativ 300 de rase diferite de pui și le putem găsi pe cele mai multe într-un magazin de animale de companie. Există diferite rase și sunt grupate în continuare pe baza caracteristicilor și activităților cum ar fi paza, vânătoare și creșterea vitelor. Perioada normală de gestație pentru câine este de 61 de zile. Puii au nevoie de alăptarea mamei până la vârsta de șapte săptămâni, după șapte săptămâni puii încep să ia alimente solide. Doar în această etapă, puii pot fi dați magazinului de animale de companie pentru vânzare sau adopție.

 

Este foarte important ca puii nou adoptați sau cumpărați să socializeze cu noii lor proprietari în primele opt până la doisprezece săptămâni. Aceasta este o etapă de legătură foarte importantă. Oamenii care cresc pui ar trebui să fie siguri că le vor acorda multă atenție și îi vor obișnui să fie în preajma oamenilor. Puii care nu sunt antrenați în acest mod în acel timp vor deveni foarte temători și potențial periculoși.

 

Mulți oameni iubesc în mod natural animalele și deseori caută să aibă pui ca animal de companie, dar nu știu ce rasă să cumpere și de unde să cumpere. Pe ivu.ro poti gasit o oferta destul de larga cu caini de vanzare sau dati spre adoptie.Așadar, iată câteva tipuri de pui care sunt cei mai căutați de oamenii găsiți în majoritatea magazinelor de animale de companie. Câinele boxer este un tip de cățeluș care funcționează. Această rasă este foarte jucăușă, curioasă și de natură bună. Le place să învețe noi activități și sunt foarte inteligenți. Un pui de boxer este disponibil în diferite culori, cum ar fi alb, roșu, tigrat și albastru. O altă rasă populară este Dachshundul, care este în mod obișnuit iubit de majoritatea oamenilor. Acești pui au un corp alb cu pete albe sau roșii și uneori pot fi albe sau cafenii. Acești pui adoră să fie alături de oameni. Unele alte tipuri de pui sunt ciobanesc german, pomeranian, pudel, câine Bull și multe altele.

 

Puii sunt considerați de majoritatea ca fiind adorabili, iubitori și frumoși, în special de copii. Acestea pot fi un plus excelent pentru orice familie și ar trebui să fiți întotdeauna sigur că aveți grijă de pui și îi ajutați să devină câini iubitori.

 

Adoptați-vă sau cumpărați-vă câinele, dar verificați mai întâi Puii de vânzare și, odată ce vă aduceți câinele acasă, asigurați-vă că obțineți o poartă pentru animale de companie, deoarece sunt o opțiune excelentă pentru câinii mici și mijlocii și chiar pentru câinii mari, la fel de lungi ca ei re calm și nu încercați să sari peste poartă.

 

 

By