Sa inveti cum sa folosesti Tarotul necesita un amestec puternic de intuitie si de familiarizare cu simbolurile Tarotului. Nu exista nici o modalitate exacta de a face acest lucru, si toata lumea in cele din urma isi dezvolta propria lor tehnica de interpretare a cartilor de Tarot. In continuare, iti vom prezenta cateva informatii utile daca te afli la inceput de drum in utilizarea Tarotului.

Selectarea unui Deck

Tarotul se bazeaza pe simboluri extrase dintr-o gama larga a constiintei umane, cum ar fi cartea destinului tarot. Exista mai multe pachete disponibile, fiecare cu propriul lor set unic de simboluri si sisteme. Va trebui sa creati povesti folosind simbolurile punte in lectura ta, alegand astfel ca o punte a carui opera de arta rezoneaza cu tine este foarte important. Cea mai comuna punte si o modalitate foarte buna de a incepe este puntea Rider-Waite. Exista totusi o multitudine de optiuni insa aceasta este o punte excelenta pentru incepatori.

Formuleaza o intrebare

Sunt sigur ca daca esti aici, ai deja o lista cu intrebari. Cei mai multi oameni apeleaza la Tarot atunci cand se confrunta cu o mare incertitudine in viata lor. Si cand cartile sunt folosite corect, acestea se dovedesc a fi un instrument formidabil pentru a va ajuta sa luati in considerare alte perspective. Luati in considerare ceea ce doriti sa aflati cu aceasta lectura.

Amesteca si taie cartile

In timp ce amesteci cartile, gandeste-te bine la zona vietii in care doriti mai multa claritate. Amestecarea si manipularea cardurilor este o modalitate foarte buna de a te conecta fizic cu punte pe care o utilizati. Intuitia este un aspect important al unei lecturi, iar fara aceasta nu se poate face o citire corecta a cartilor de Tarot. Incercati sa amestecati cel putin o data, dar, cu toate acestea chiar si de multe ori daca simtiti ca este necesar pentru a obtine carduri „eliminate“. Puteti taia, de asemenea, puntea in 3 si apoi sa le reordonati. Pana cand va simtiti pregatiti, pastrati cartile cu fata in jos. Acceseaza newgirl tarot si afla si alte lucruri utile.

Incercati 3 Card Tarot

3 Card Tarot va ofera o structura in care puteti explora intrebarile. Fiecare pozitie reflecta un aspect al intrebarii dumneavoastra, aspect care trebuie luat in considerare. Una dintre cele mai simple metode pe care le puteti utiliza pentru a va familiariza cu cardurile este trecutul, prezentul, si viitorul. Trebuie sa iei in considerare lucruri, cum ar fi emotiile, sentimentele, obiectele, simbolurile si culorile – daca exista. Care este reactia imediata la aceste lucruri? Fiti constienti de acest lucru pe masura ce continuati citirea.

Daca sunteti la inceput, veti avea nevoie de o referinta pentru a va ajuta, impreuna cu cartile. De obicei, acest lucru poate veni cu pachetul de tarot pe care l-ati achizitionat, sau puteti utiliza resurse online pentru a va ajuta sa gasiti intelesuri. Pe masura ce dezvolti abilitatile de lectura, puteti invata sa dati drumul acestor resurse si sa va bazati mai mult pe intuitie. Luati in considerare modul in care sensul cartii interactioneaza cu aspectul intrebarii. Vezi daca poti spune o poveste cu cartile care se afla in fata ta.

By