O dantură frumoasă și sănătoasă este, cu siguranță, una dintre dorințele oamenilor. Calea spre un zâmbet ca de vedetă înseamnă nu doar periajul de două ori pe zi a dinților, ci și o bună colaborare cu medicul stomatalog. Din păcate, românii încă sunt în urmă la acest aspect, iar igiena orală a celor mai mulți dintre ei, în special din mediul rural, este precară.

Tehnologii și materiale moderne

În prezent, tehnologia și materialele folosite într-un cabinet stomatologic au evoluat enorm, și de aceea intervențiile și tratamentele sunt cele mai performante. Aparatură nouă, personal competent și experimentat, toate acestea le poți găsi și aici, la Cris Smile, inclusiv în locația de pe Strada Boișoara 10 – 12, sector 6 București.

Totul pentru oameni, în sprijinul lor

Personalul de aici susține că oamenii sunt cei mai importanți pentru ei, iar cei care au apelat la serviciile oferite sunt de părere că vizitele efectuate aici, la fel și tratamentele primate, te fac să revii cu plăcere pentru a-ți rezolva problemele, sau pur și simplu prevenitiv.

Există mai multe servicii stomatologice care pot fi efectuate în cadrul clinicii, iar pe cele mai importante ți le enumerăm și noi în rândurile următoare.

Implant dentar

Mulți dintre cei care apelează la serviciile oferite de un cabinet stomatologic vor să își completeze dinții lipsă. Cu un implant dentar problema este rezolvată în mod eficient, însă este important ca această operațiune să fie efectuată în mod corect. Un implant dentar nu reprezintă numai soluționarea unei problem estetice, ci o înlocuire care să funcționeze ca și un dinte normal.

Estetică dentară

Problemele legate de estetica dentară sunt, din nou, un bun motiv de a trece pragul unei clinici stomatologice. Aici, cu ajutorul celor mai noi tehnologii digitale în domeniu, personalul de specialitate le oferă pacienților cele mai bune soluții pentru ei.

Tratamente de canal radicular

Aceste tratamente sunt realizate cu scopul de a salva dintele natural al pacientului, chiar și în condițiile în care acesta este afectat enorm de o carie. Medicii stomatologi specializați în endodonție se vor ocupa de această problemă, iar tratamentul de canal va fi mult mai ușor deoarece se folosește un microscop stomatologic de ultimă generație.

Tratarea cariilor dentare

Cu siguranță, majoritatea celor care apelează la un medic dentist o face pentru a-și rezolva problemele cu cariile dentare. Pentru a le preveni, specialiștii susțin că este nevoie de o igienă orală realizată în mod corect, dar și cu vizitele regulate la stomatolog, măcar de două ori pe an.

Montarea de aparate dentare

Poziționarea corectă a dinților pe arcadă este ”misiunea” pe care o are un aparat dentar. În funcție de bugetul pe care pacientul îl are la dispoziție, se poate opta pentru un aparat dentar fix metalic, ceramic, safir, sau poate unul mobil și chiar invizibil.

Chirurgie oro-maxilo-facială

Într-o clinică stomatologică ai parte de mai multe intervenții, mult mai elaborate, decât în cazul unui simplu cabinet stomatologic. Astfel, aici pot avea loc operații de chirurgie oro-maxilo-facială de mare finite și complexitate. Pacientul este informat permanent despre intervențiile la care urmează să fie supus, și primește tot sprijinul de care are nevoie pentru ca intervenția chirurgicală să fie una încununată de succes.

Ședințe de profilaxie

Cei care au grijă cu adevărat de dantura lor pot beneficia de ședințe de profilaxie, în cadrul cărora medical specialist îndepărtează tartrul, placa bacteriană, pentru a se preveni retracția gingivală și apariția cariilor.

Tratamente paradontologice

Prevenirea și tratarea gingivitei, o afecțiune prin care sunt afectate gingiile, precum și țesuturile moi din jurul dinților, se face cu ajutorul tratamentelor paradontologice, și de care poți beneficia în cadrul unui cabinet stomatologic profesionist.

Stomatologie pentru cei mici

O dantură frumoasă și sănătoasă trebuie îngrijită încă din copilărie. De aceea, se recomandă ca de la o vârstă fragedă, cei mici să fie aduși la cabinetul stomatologic, pentru a căpăta încredere în medical dentist și a înțelege cât de importantă este igiena orală, și cât de mult contează prevenția în afecțiunile gingivale.

By