camera frigorificacamera frigorifica

Intr-un mediu comercial sau industrial, stocarea alimentelor proaspete este o componenta cruciala a operatiunilor zilnice. Cu toate acestea, selectarea echipamentelor potrivite pentru acest scop poate fi o provocare.

In acest articol, vom discuta despre camera frigorifica de 1.400 de litri, modelul 3530V, oferita de Fresco.ro, si vom afla de ce aceasta ar trebui sa fie prima optiune pentru oricine cauta maximum de eficienta si o capacitate suficienta.

Temperatura de lucru ideala

Pentru a mentine alimentele in conditii perfecte de prospetime, temperatura de lucru este esentiala. Modelul de fata permite reglarea temperaturii intre 0 si +8 grade Celsius, asigurand astfel ca produsele dumneavoastra sunt stocate in conditii optime.

Dotari de inalta calitate

Aceasta camera de refrigerare este echipata cu caracteristici de inalta calitate, care o fac o alegere ideala. Pardoseala din inox este rezistenta la uzura si usor de curatat, asigurand un mediu igienic pentru stocarea alimentelor. Unitatea monobloc asigura un control facil al temperaturii, iar vaporizatorul ajuta la distribuirea uniforma a aerului rece. Cu trei rafturi incluse, organizarea produselor dumneavoastra devine simpla si eleganta.

Spatiu redus ocupat

In cazul in care spatiul este o problema in unitatea dumneavoastra din domeniul ospitalitatii, camera frigorifica 3530V este solutia ideala. Dimensiunile sale compacte, de 1x1x2.12 metri, permit instalarea in spatii mici, fara a compromite capacitatea de stocare.

Eficienta energetica

Cu un consum redus de electricitate, de doar 0.57 kW, aceasta camera de refrigerare nu numai ca economiseste energie, dar contribuie si la reducerea costurilor. Aceasta este o veste buna pentru afacerea dumneavoastra si pentru bugetul disponibil.

Conditii de functionare generoase

Camera frigorifica 3530V poate functiona intr-o gama larga de conditii ambientale. Cu o temperatura ambientala de pana la +43 de grade Celsius si o umiditate de pana la 65%, acest echipament se adapteaza chiar si la conditii extreme.

Garantia inclusa

Un alt avantaj al achizitionarii acestui produs este garantia inclusa. Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra inca din anul 1992, ofera un pachet complet de garantie, care include montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera. Acest lucru ofera o siguranta suplimentara pentru investitia dumneavoastra.

In concluzie, camera frigorifica de 1.400 de litri, modelul 3530V de la Fresco Expert, este o alegere excelenta pentru oricine are nevoie de o capacitate suficienta, maximum de eficienta energetica si o calitate superioara. Cu dotari de top, garantie inclusa si dimensiuni compacte, aceasta camera de refrigerare va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va mentine produsele proaspete si sigure. Nu ezitati sa investiti in acest echipament de top, pentru afacerea dumneavoastra.

Intrebari frecvente

1. Care este capacitatea modelului 3530V de la Fresco Expert?

Capacitatea modelului este de 1.400 de litri, ceea ce o face suficienta pentru stocarea unei cantitati mari de produse.

2. Care este temperatura de lucru a acestei camere de refrigerare?

Aceasta camera frigorifica permite reglarea temperaturii intre 0 si +8 grade Celsius, asigurand conditii optime pentru mai multe tipuri de alimente.

3. Ce dotari are?

Acest produs este echipat cu pardoseala din inox, unitate monobloc, vaporizator si trei rafturi, pentru o organizare eficienta.

4. Cat spatiu ocupa echipamentul?

Dimensiunile compacte ale acestei camere sunt de 1x1x2.12 metri, ceea ce permite instalarea in spatii mici.

5. Care este consumul sau de electricitate?

Camera prezentata are un consum redus de electricitate, de doar 0.57 kW, contribuind la economisirea de energie si la reducerea costurilor

By