Propria locuința ar trebui să fie mediul în care să te simți cel mai bine și în siguranță, deopotrivă. Dar ambele aspecte pot fi cu ușurință anulate în momentul în care această este invadată de musafiri nepoftiți, de la furnici, la gândaci de bucătărie, ploșnițe, pureci, căpușe, molii și tot felul de alte insecte dăunătoare, care, nu doar că pot crea disconfort maxim, dar vă pot pune și sănătatea în pericol. În plus, pe lângă toți acești dăunători, care pot fi totuși observați la un moment dat, fiecare colțișor este invadat și de unii nevăzuți, ai căror prezență poate fi mult mai periculoasă decât a celor dintâi. Astfel că, este necesar ca la anumite perioade să se realizeze ședințe profesionale de dezinfecție care să elimine în totalitate virusurile și bacteriile care ar putea conviețui cu dumneavoastră.

 

Pest Control – un aliat de nădejde în lupta contra virusurilor și bacteriilor

Oricâte metode clasice de dezinfectare ați utiliza, acestea nu vor oferi niciodată un grad complet de protecție. Fie că alegeți să dezinfectați cu substanțele disponibile în comerț, fie că apelați la alcool de tip sanitar pentru a curăța diferite suprafețe din locuința, acestea nu vor elimina în totalitate barieră agenților patogeni, oricât de riguros ar fi realizate. Acest lucru neplăcut se întâmplă din cauza faptului că aceste organisme nu pot fi identificate cu ochiul liber și sunt șanse foarte mari să omiteți suprafețe microscopice ale unui anumit obiect, iar dezinfecția să nu fie realizată în totalitate. Din acest punct, dezvoltarea virusurilor neafectate se va face foarte rapid, deși aparent trăiți într-un mediu steril.

Astfel că, mai ales în contextul actual, să ne asigurăm un mediu curat și dezinfectat a devenit unul dintre principalele scopuri ale fiecăruia dintre noi. În acest sens este necesar să ai siguranța că poți apela cu încredere în orice moment la o instituție specializată în acest sens. Pest Control București servicii specializate dezinfecție, vine în ajutorul clienților lor cu o gama variată de servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Astfel că, apelând la serviciile oferite de aceștia, vei avea garanția că ai făcut tot posibilul pentru a te menține departe de orice risc ce ar putea surveni în absența acestor metode de protecție primordiale.

 

Substanțe eficiente și sigure

Pest Control, una dintre cele mai cunoscute companii de dezinfecție din România, cu sediul în București, își desfășoară activitatea utilizând substanțe extrem de eficiente, care însă nu afectează oamenii, animalele de companie sau mediul înconjurător. În plus, beneficiază de cele mai moderne tehnologii și aparaturi, realizate de firme internaționale de renume, a căror utilizare garantează rezultatele dorite chiar și într-o singură ședința. Printre principalele aspecte care le asigura eficientă se numără și dispunerea de soluții biocide de nivel înalt avizate de MS și cu testare virucida conform SR 14476; care NU necesită clătire; nebulizatoare și pulverizatoare de ultima generație, dar și personal calificat și experimentat, fiecare dintre operatorii care își desfășoară activitatea în cadrul firmei deținând cursuri de igienă acreditate de Direcția de Sănătate Publică.

 

Specialiștii noștri te învață cum să previi

 

În momentul în care v-ați decis să apelați la specialiștii Pest Control, v-ați asigurat rezolvarea

imediată a problemei, dar și menținerea efectelor pentru o perioada îndelungată. În plus, va

vor pune la dispoziție o serie de sfaturi și metode care să va ajute să țineți la distanță astfel de

dăunători, pe viitor, astfel încât să puteți consideră că a fost nevoie să apelați la noi o singură

dată; ulterioarele probleme putând deveni aproape nule, dacă țineți cont de indicațiile primite.

 

Așadar, orice insectă v-ar fi invadat mediul personal sau profesional, apelați cu încredere la serviciile de dezinsecție oferite de Pest Control și aveți garanția că locuința dumneavoastră va fi scăpată și apărată de micii musafiri nepoftiți.

By