Casa este una dintre cele mai importante proprietati pe care le poate agonisi un om in viata. De aceea, odata materializat acest obiectiv, trebuie luate anumite masuri de siguranta care sa ii garanteze durabilitatea in timp. In acest sens, asigurarea de locuinta facultativa este primul pas pe care trebuie sa il faci. In caz de pericol, de orice natura, care vizeaza daune materiale de o anumita amploare, costurile vor fi acoperite de societatea cu care ai incheiat polita. Cu alte cuvinte, nu risti sa iti periclitezi intreaga munca la primul risc care se abate asupra locuintei tale.

Poti alege amploarea riscurilor pe care sa le prevada asigurarea facultativa pentru locuinta

Pentru ca ne dorim sa propunem solutii adaptate tuturor categoriilor de nevoi cu care se confrunta fiecare client, am configurat trei tipuri de intensitate pentru aceasta polita. In acest fel, oricine plateste strict pentru situatiile pe care le considera periculoase in raport cu proprietatea sa si nimic in plus. Acoperirea standard vizeaza acele situatii comune, care au sanse ridicate de a se intampla. Printre ele se numara incendiile, trasnetele, exploziile sau caderile de avioane.

Acoperirea catastrofica avanseaza semnificativ, adaugand la lista incidente mai rare, dar care au totusi o rata crescuta de probabilitate, precum: cutremurele, inundatiile, alunecarile de teren, etc. Acoperirea totala este cea mai complexa si le inglobeaza pe celelalte doua, plus alte situatii exceptionale. Aceasta varianta de asigurare facultativa a locuintei cuprinde practic toate categoriile de risc care ar putea afecta direct proprietatea. Va fi, asadar, mult mai usor sa accesati serviciul oferit, dat fiind faptul ca nu va mai fi nevoie de analiza incadrarii incidentului in clauzele contractuale prevazute.

Cum aplici pentru o asigurare de locuinta facultativa si cum devii asigurat?

Intreg procesul este foarte simplu si poate fi finalizat in doar cateva minute cu minim de efort. Intri pe site-ul TCV, selectezi pagina aferenta asigurarilor de casa facultative si completezi formularul atasat. Vor fi necesare informatii precum datele personale, adresa si detalii despre imobil, cat si tipul de acoperiri pe care vrei sa le prevada contractul. Transmiti solicitarea si astepti ca aceasta sa fie analizata. In cel mai scurt timp vei primi cateva recomandari pe mail cu oferte ale diferitor societati, care sa se plieze pe cerintele tale. Dintre acestea vei putea alege in functie de pret sau de alte aspecte importante pentru tine si mai apoi sa comunici decizia finala.

De aici nu mai ramane decat sa fie intocmit si semnat contractul si sa faci plata, tot online. Vei primi documentul valid prin email in aceeasi zi sau, daca soliciti acest lucru il vom transmite si in format fizic prin posta sau curier.

By