Design-urile superbe si elemente din care sunt fabricate ceasurile Locman, au adus acest brand in topul preferintelor iubitorilor de orologerie. Ceasurile fabricate sub acesta marca, sunt unele dintre cele mai bine concepute ceasuri si unele dintre cele mai elegante de pe piata. Inca de la infiintare, compania a oferita si continua sa ofere optiuni noi, lucrand pentru diversificarea fiecarui ceas, oferind astfel ceva unic si uimitor celor care isi doresc un ceas de mana sofisticat sau un cadou special pentru cineva drag si apropiat. Sa aruncam inainte o privire asupra istoriei Locman.

 

In anul 1986 au fost lansate pentru prima data pe piata ceasurile Locman. Fondatorul companiei a fost Marco Mantovani, avand sediul in Italia. Inca de la inceput, Locman, in calitatea de ceasornicar in tara unde moda isi spune cuvantul, a venit cu o selectie de ceasuri minunate, atat pentru femei cat si pentru barbati care sunt interesati de acest domeniu.

In anul 1997 compania a inceput sa comercializeze propriile modele originale, unice, deoarece pana atunci fabrica piese si pentru terte parti. Acesta a fost un moment important in istoria ceasurilor Locman.

Obiectivul companiei, si atunci dar si acum, este stabitil in jurul designului si al frumosului. Astfel compania a dezvoltat propria nisa pe piata de ceasuri. Ceea ce face ca ceasurile de mana pentru femei si barbati Locman sa fie unice, este calitatea pieselor si atentia acordata fabricarii acestora de cei mai buni ceasornicari. Astfel este satisfacuta nevoia consumatorului de a avea un ceas elegant si rafinat la mana, care totodata sa fie si foarte bine conceput.

 

In anul 1999 compania de ceasuri Locman lanseaza o linie sport, dedicata tuturor care iubesc atat ceasurile cat si activitatile fizice. Astfel ca ceasul Diamond Aluminium 2000 a fost lansat sub semnatura companiei. Succesul a fost garantat, lucru ce reiese din numarul mare de cumparatori. La nivel mondial, Locman Italia devine cunoscuta pentru capacitatea de a oferi un ceas de calitate, cu un design si un stil exclusivist.

 

Compania Locman continua sa creasca si astazi. Ceasurile de mana fabricate sub acest brand fiind cele mai cautat pe piata mondiala, facand din acest brand unul dintre cei mai importanti producatori din Italia. Astfel, cu sediul in frumoasa Toscana, Locman si-a facut un nume la nivel international, greu de egalat, intr-un timp relativ scurt. Compania Locman are de asemenea birouri si in America, la New York, dar si la Milanoi si Florenta.

 

Ceasurile de mana Locman, atat pentru barbati cat si pentru femei, se potrivesc oricarui stil: de la cel mai sofisticat, la elegant sau casual.

Daca doriti sa faceti un cadou undei persoane dragi, sau daca doriti sa va rasfatati cu o bijuterie minunata, un ceas de mana Locman este cadoul ideal. Pe magazinul online de ceasuri originale Orologi.ro gasiti modele atat pentru femei cat si pentru barbati, la preturi avantajoase, iar transportul este gratuit. Bineinteles ca aceste ceasuri vin insotite de certificat de garantie si autenticitate.

Ceasurile Locman sunt unele dintre cele mai elegante si mai bine fabricate ceasuri din toate timpurile. Fapt ce a plasat brandul in topul preferintelor celor care sunt pasionati de orologerie.

 

 

By