Oricine se întâlnește cel puțin o dată în viață în situația de a necesita ajutorul unui avocat. Fie că este o problemă ce pare aparent banală, fie că este vorba de un caz specializat care e necesar a fi discutat în instanță, un avocat poate media cu succes orice situație sau poate inclusiv să te reprezinte într-un mod profesionist ca să câștigi un caz în care ești implicat pe nedrept sau atunci când ești nevoit să-ți soliciți drepturile.

Acum, fie că ai o problemă de familie, fie că ai nevoie de un specialist care cunoaște foarte bine cum decurge mediul de afaceri, poți apela la noul serviciu de consultanță online oferit de către Ad-avocat, care se ocupa si de infiintare srl. Desigur, această relație va fi bazată pe o serie de îndatoriri și obligațiuni pentru ambele părți, pe care ți le vom menționa în cele ce urmează, informații care te pot ajuta să eficientizezi comunicarea și relația cu specialistul juridic.

Îndatoririle și obligațiile avocatului

Orice avocat are la rândul său o serie de obligații atunci când alege să intre în contact cu un client, să-l reprezinte și să-l consilieze pe parcursul unei ședințe sau a unui parteneriat.

Printre cele mai importante obligații se regăsesc:

  • Respectul față de client
  • Profesionalismul acordat în vederea medierii/a soluționării unei situații – Fiecare situație trebuie analizată în detaliu, în funcție de specificul ei, iar avocatul trebuie să ofere soluțiile potrivite care vor duce în definitiv la finalizarea cazului, cu cele mai mici costuri și în cel mai scurt timp.
  • Transparența – Avocatul trebuie să comunice în mod transparent și pe înțelesul tuturor toate informațiile și sugestiile privind soluționarea cazului, cât și costurile aferente procedurii, dar și alte informații ce pot influența cazul și relația dintre cei doi.
  • Discreția și confidențialitatea – Informațiile care sunt împărtășite de către client trebuie să fie confidențiale.

Aceste lucruri pot fi o bază inclusiv în relația dintre doi colaboratori obișnuiți, precum un antreprenor și partenerii sau angajații acestora. Ca de exemplu, putem aminti de aceste principii și în relația prestatorului și al beneficiarilor de servicii, după cum sunt elaborate și în acest material.

Îndatoririle și obligațiile clientului

Totodată, și clientul are la rândul său o serie de obligații. Amintim aici de asemenea, respectul acordat avocatului. În același timp, relația dintre client-avocat trebuie să se bazeze pe încredere și transparență în informațiile transmise, modalitate prin care specialistul va putea stabili în mod cert care sunt soluțiile potrivite, ce pot fi influențate de către informații aparent banale.

Desigur, există obligația achitării onorariului, precum și de a păstra pe întreg parcursul conversației un limbaj adecvat.

Aceste obligații vizează și relația cu un avocat online, la care se adaugă inclusiv necesitatea de a te prezenta la ora prestabilita, la consultația online, fie să o amâni la o dată stabilită ulterior, exceptând cazurile de forță majoră care apar la ambele situații și care exonerează prestatorii de obligații și servicii ce pot fi reprogramate după caz.

Beneficiile acordate de către Ad-avocat

Vei descoperi că, este mult mai simplu ca odinioară, să apelezi la un avocat și să rezolvi problemele ce apar pe parcursul vieții tale, indiferent că vorbim de probleme la nivel de familie sau companie etc.

Contactul client-avocat poate fi facilitat prin intermediul telefonului mobil sau al unui calculator cu conexiune stabilă la internet, totul plecând de la platforma Ad-Avocat și de la avantajele pe care aceasta le oferă. Prin intermediul biroului online de avocatură, orice client poate solicita ajutor de specialitate și poate primi soluții cheie în cel mai scurt timp, la un cost accesibil și universal valabil.

Totodată, echipa de avocați are o experiență vastă în domeniu și îți pun la dispoziție un profesionalism desăvârșit, indiferent de situație. Află mai multe in acest articol de pe curierulnational.ro.

Așadar, oricând ai nevoie de ajutor, poți oricând apela la alternativa serviciului online de consiliere juridică, simplu și rapid..

By