poarta siguranta copiipoarta siguranta copii

Ai un nazdravan care vrea cu tot dinadinsul sa coboare scarile in lipsa ta? Nu stii cum sa ii impiedici aventurile care il pun in pericol? Vrei sa ii restrictionezi accesul spre anumite incaperi ale casei, spre terasa, piscina sau gradina? Nimic mai simplu! Monteaza o poarta siguranta copii si lucrurile vor intra din nou pe un fagas normal, micutul tau fiind ferit de numeroase riscuri de accidentare!

Modele cu montaj pentru usi

In categoria articolelor cu rol de blocare a accesului in diferite zone ale locuintei, vei gasi o multitudine de modele de porti pentru usi si scari, cu dimensiuni si sisteme de inchidere diverse, eficiente si moderne.

Poarta de siguranta pentru copii pentru usi, din oferta www.buy4baby.ro, se poate monta foarte simplu, prin presiune intre tocurile usilor, fara folosirea altor instrumente suplimentare. Deschiderea se face prin apasarea a 2 butoane de deblocare si ridicarea simultana a echipamentului. Desi acesta este un procedeu facil pentru adulti, copilul va intampina dificultati atunci cand va incerca sa faca acelasi lucru. Oricat de insistent ar fi si oricat de mult ar trage de cadrul portii, nu va putea sa invinga acest articol robust.

poarta siguranta copii
poarta siguranta copii

Modelele disponibile pe piata au cateva caracteristici imbatabile si vin cu o serie de avantaje de care trebuie sa profiti. Posibilitatea de a fi deschise pe ambele parti si de a li se atasa extensii, in cazul in care este nevoie de elemente prelungitoare care sa acopere spatiile libere, sunt atuuri importante, deosebit de utile. Latimea reglabila, mecanismul sigur de blocare, montarea fara dificultate atat pentru usi, cat si pentru scari, precum si pretul accesibil au facut ca poarta de siguranta pentru copii sa devina in ultimii ani extrem de populara. Apeleaza cu incredere la ajutorul ei, iar bebe va fi protejat ca intr-o cetate!

Modele ce blocheaza accesul la scari

Pentru parintii care au copii mici, scarile sunt un adevarat bau-bau. Daca ai un bebe, cu certitudine, stii si tu cum e atunci cand zeci de ganduri iti inunda mintea cu scenarii catastrofale in care prichindelul tau are de suferit din cauza caderii de pe treptele inalte. La polul opus insa, se afla micul explorator care este complet fascinat de noua sa descoperire pe care si-a propus sa o cucereasca, fara a avea nici cea mai mica idee despre pericolele care il pandesc. Balustrada atragatoare, care in filmul sau ar putea fi oricand un tobogan perfect, si treptele care il imbie la joaca sunt elemente excelente de amuzament pentru el, insa un stres in plus pentru tine.

Scapa de aceste nelinisti sufletesti si evita orice accidentare din timp, montand o poarta de siguranta pentru copii! Modelele din aceasta categorie pot fi fixate intre pereti, prin strangerea manuala a celor 4 suruburi din dotare, iar mecanismele de blocare nu permit micilor supereroi sa le deschida. Daca frontul pe care vrei sa il acoperi este mai larg decat poarta, poti opta pentru atasarea unor extensii laterale.

Modele retractabile extra lungi

Aceste modele sunt foarte practice si pot fi montate pentru a indeplini un numar impresionant de sarcini. Pot bloca accesul la scarile interioare, la usa de iesire din locuinta, in diverse incaperi ale casei, in bucatarie sau spre alte fronturi potential periculoase. Sunt disponibile in 2 dimensiuni de extindere, de 140 si 180 cm si pot fi instalate in locuri diferite din casa.

Monteaza din timp o poarta siguranta copii si piticotul tau va putea explora mediul inconjurator in cele mai bune conditii!

By