masa frigorificamasa frigorifica

Intr-o bucatarie profesionala, echipamentele frigorifice au un rol la fel de important precum cuptoarele, grillurile sau diferitele masini de gatit. Tocmai de aceea, antreprenorii de succes din domeniul HoReCa inteleg importanta investitiilor in camere si dulapuri frigorifice ori in frigidere si vitrine pentru vinuri sau alte tipuri de bauturi.

Masa frigorifica – un echipament cu intrebuintari multiple

Intr-o bucatarie profesionala, o masa frigorifica isi dovedeste utilitatea in mai multe feluri, in functie de model si de scopul pentru care a fost produsa. Astfel, compania Fresco Expert pune la dispozitia tuturor celor interesati o oferta variata, cu produse care provin exclusiv de la branduri recunoscute pe plan international.

Din oferta fac parte mese reci si mese de congelare, cu sau fara rebord, dotate cu una pana la patru usi. Ele pot fi intrebuintate atat pentru depozitarea alimentelor, cat si pentru prelucrarea acestora.

Toate modelele sunt dotate cu sisteme de racire statice ori cu ventilatie, iar in functionarea lor se foloseste un agent refrigerant care respecta toate normele in vigoare la nivelul Uniunii Europene.

Echipamentele de ultima generatie disponibile in oferta Fresco Expert se remarca printr-un consum redus de energie si printr-un bun raport calitate-pret, astfel incat se dovedesc ideale pentru bucatarii profesionale din mai multe tipuri de unitati de alimentatie publica, precum restaurante, cofetarii, patiserii, baruri, firme de catering sau supermarketuri.

Cum functioneaza o masa frigorifica de refrigerare?

In magazinul online Fresco.ro sunt disponibile nu mai putin de 48 de echipamente care asigura temperaturi necesare pentru procesul de refrigerare. Acesta are loc la temperaturi cuprinse de regula intre 0 si plus 4 grade Celsius si reuseste sa contribuie la buna pastrare a alimentelor prin incetinirea dezvoltarii acelor microorganisme si procese chimice, precum cele enzimatice, care produc alterarea.

Daca doriti un astfel de tip de masa frigorifica, puteti opta pentru un model performant produs de Virtus Group GmbH. Este vorba despre o masa rece, fara rebord, prevazuta cu doua usi si avand capacitatea de 281 de litri. Temperatura de lucru este cuprinsa intre plus 2 si plus 8 grade Celsius si functioneaza pe baza de racire ventilata. Poate functiona la o temperatura ambientala de pana la 43 de grade Celsius. Grosimea izolatiei este de 50 de milimetri si foloseste agentul refrigerant R 290. Interiorul si exteriorul sunt realizate din inox, iar masa este dotata cu panou de comanda digital si picioare ajustabile din inox. Poate fi cumparata la pretul de 5 846 de lei plus TVA.

Cum functioneaza o masa frigorifica de congelare?

Procesul de congelare are loc la temperaturi cuprinse, de regula, intre minus 10 si minus 35 de grade Celsius. La aceste valori, apa din alimente cristalizeaza, devenind solida, ceea ce stopeaza complet procesele chimice ale microbilor si enzimelor, responsabile cu alterarea alimentelor.

In magazinul online Fresco.ro sunt disponibile 20 de modele care genereaza astfel de temperaturi. Puteti alege, de exemplu, o masa de congelare cu doua usi, fara rebord, cu capacitatea de 281 de litri, beneficiind de un sistem automat de dezghetare. Este dotata cu un panou de comanda digital, care usureaza mult utilizarea. Pretul este de 8 043 de lei plus TVA.

Alegeti masa frigorifica potrivita din oferta Fresco Expert si activitatea din bucatarie va cunoaste imbunatatiri semnificative!

By