Desi nu stam prea mult sa cugetam, folosim cutiile in fiecare zi, in anumite sarcini, in diversele lor forme si marimi. Practic, am putea spune ca orice ambalaj realizat din carton este o cutie, fie ea utilizata pentru flori, carti sau sticle de bautura.

In propria locuinta utilizam cutiile dupa cum ne este mai usor si mai la indemana insa atunci cand vine vorba despre utilizatea lor intr-un business, trebuie sa alegem mereu modelele cele mai potivite pentru produsele pe care vrem sa le ambalam in acestea.

Pentru sticlele de bauturi alcoolice, in special sticlele de vin, putem gasi exact ceea ce avem nevoie in magazinul online iPack. Cei de aici le ofera clientilor cele mai bune si complete solutii in acest sens, cutiile lor fiind realizate din carton CO5 de cea mai buna calitate.

Astfel, in magazin gasim diverse modele de cutii transport sticle si nu numai. In principiu, acesta este un magazin din care putem achizitiona ambalaje, cutii simple, cutii pizza sau cutii pentru transport sticle, toate realizate din carton. Sistemele lor sunt de cea mai buna calitate, siguranta sticlelor pe care alegem sa te transportam in acestea fiind asadar garantata.

Atat in cazul cutiilor simple cat si a celor pentru transport, clientii pot alege dintre modelele existente in stocul magazinului sau ii pot contacta pe cei de la iPack daca isi doresc cutii de alte dimensiuni sau cu un alt design. Aceasta oferta insa are ca si regula comanda a peste 1000 de produse, fapt pentru care am putea spune ca este destinata persoanelor juridice, business-urilor. Si fara indoiala ca intr-o companie care se ocupa cu imbutelierea sticlelor de vin sau a altor bauturi si mai apoi livrarea acestora catre furnizori sau chiar clienti, este nevoie de un numar mare de cutii zilnic. Iar in acest sens, la mai toate modelele de cutii, clientii au parte de discount progresiv ceea ce inseamna ca, cu cat cantitatea achizitionat este mai mare cu atat pretul este mai mic per bucata.

Concentrandu-ne o clipa atentia asupra alegerilor pe care le putem face in magazinul iPack, avem la dispozitie mai multe modele de cutii transport pentru sticle, ca de exemplu cutii pentru o singura stica, pentru doua, patru si chiar si un numar mai mare de sticle. De asemenea, avem la dispozitie si consumabile precum separatoare din carton sau polietilena, folie stretch de ambalare sau banda adeziva, printre multe altele.

Ceea ce face cartonul un material atat de bun in aceste sarcini este faptul ca este un material usor dar in acelasi timp rezistent. Totodata, absoarbe foarte bine socurile iar cartonul CO5 format din 3 straturi de la iPack ofera cea mai buna rata de absorbtie. Este intr-adevar mai gros si are o greutate mai mare insa tocmai acest lucru ajuta la protectia mai buna a sticlelor din fiecare cutie.

Pe langa utilizarea industriala, in categoria pentru cutii transport sticle gasim si cutii cadou, cutii cu un aspect mai placut ce pot fi utilizate atunci cand vrem sa oferim unei persoane dragi o sticla de bautura fina. Putem alege intre modele pentru doua sticle sau pentru 3 sticle.

By