Raportul pret-calitate este principalul indicator al unei achizitii inteligente. Pardoseala laminata de la Adfin este poate unul dintre ele mai apreciate si achizitionate produse din toate timpurile. Acest lucru se datoreaza multitudinii de beneficii pe care le confera in schimbul unor preturi accesibile pentru toate categoriile de buget.

Care sunt principalele avantaje ale unei podele laminate?

Exista cateva avantaje care fac din podelele laminate o alegere mult mai inteleapta decat un parchet clasic.

Rezistenta sporita in fata uzurii

Fac fata unui trafic intens si continuu de persoane, urmele de uzura fiind insesizabile chiar si dupa ani de la montare. Au un grad de suportabilitate mult mai ridicat, fiind realizate din materiale nu foarte pretentioase. Textura lucioasa face ca zgarieturile sau socurile sa nu isi lase amprenta intr-un mod vizibil. Sunt de asemenea prevazute cu straturi suplimentare de lac prin care se potenteaza nu doar rezistenta, ci si aspectul. Aceste lucruri fac din podeaua laminata cea mai buna solutie pentru incaperile si cladirile de mari dimensiuni, fie ele comerciale, industriale sau rezidentiale.

Aspect placut si foarte versatil

Desi poate parea inferioara altor tipuri de parchet, in ceea ce priveste particularitatile estetice, Adfin iti va demonstra contrariul. Iti pune la dispozitie o selectie vasta, care imita perfect modele consacrate. Va fi foarte greu sa faci distinctia intre o astfel de podea si una mai pretentioasa. Diferentele se vad strict in plan financiar si din punct de vedere al rezistentei in timp.

Permite interventii in vederea obtinerii unui produs inovativ

Este un produs care suporta numeroase procesari. Acest lucru reprezinta un beneficiu nu doar pentru ca faciliteaza drumul spre a atinge aspectul dorit, ci si din punct de vedere practic. Podeaua laminata este poate cea mai potrivita dintre toate pentru a se monta un sistem de incalzire sub ea. Materialele din care este confectionata suporta temperaturi ridicate fara sa se deterioreze, fiind in acelasi timp buni conductori de caldura.

Varianta economica in raport cu calitatea oferita

Pentru ca nu sunt realizate din lemn de esenta dura, ci din inlocuitori ai acestuia, acest lucru se observa si in stabilirea pretului final. Este cea mai ieftina varianta din oferta Adfin si asta fara sa fie nevoie de compromisuri in ceea ce priveste calitatea generala.

Adfin gazduieste zeci de branduri de top

Cand alegi sa cumperi de la Adfin nu trebuie sa iti faci griji in privinta diversitatii. Aici vei gasi zeci de variante de podele laminate, realizate de producatori de top, in stilurile si prin metodele proprii. Modele deosebite, clasice sau moderne, culori placute, neutre sau indraznete si tot felul de texturi te asteapta sa le admiri si analizezi pentru a avea garantia ca, in final, iei cea mai buna decizie de cumparare.

By