Cum să cumpărați florile funerare potrivite

Funeraliile sunt o afacere sumbră. O pierdere a fost experimentată, iar emoțiile sunt adesea accentuate și uneori imprevizibile. Vrei să fii respectuos față de cei plecați cu drag și de familia și prietenii lor îndurerați, dar poate fi dificil să știi ce să spui sau să faci pentru a-ți exprima condoleanțele.

O modalitate de a-ți exprima simpatia și de a-i informa pe cei care jelesc că se află în gândurile tale este prin trimiterea de flori funerare. De-a lungul istoriei, florile au fost un mod de a comunica și încă mai sunt. Florile de înmormântare sunt o modalitate de a arăta durerea care vă pasă, mai ales dacă cuvintele potrivite vă scapă.

A decide ce flori sunt potrivite poate părea copleșitor, dar suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta. Pentru a-i da un sens, am adunat câteva fapte de istorie, cultură și flori pentru a vă ajuta la luarea deciziei. Dacă doriți să discutați mai detaliat ideile de simpatie sau de flori funerare, florarii noștri de la servicii funerare baia mare, ar fi bucuroși să discute idei cu dvs. pentru a exprima corect ceea ce simțiți.

Flori funerare

Este important să rețineți că florile funerare și florile de simpatie nu sunt aceleași. Florile funerare sunt un tribut adus defunctului. Florile de înmormântare trebuie trimise mai degrabă la locul înmormântării decât la casa familiei. Aceste aranjamente florale sau afișaje sunt în mod normal mari și formale și plasate lângă sicriu.

Pe de altă parte, florile de simpatie sunt destinate să fie adresate direct celor dragi ai decedatului. În locul funerarului, aceste flori sunt trimise la case. Florile de simpatie sunt aranjamente mai mici, care se potrivesc în interiorul caselor ca piese centrale sau alte puncte focale.

Dacă decideți să trimiteți flori funerare sau de simpatie, este esențial să cunoașteți eticheta corectă. Dacă aveți îndoieli, puteți oricând să întrebați un prieten de încredere sau o persoană dragă. Servicii funerare, de asemenea este o resursă valoroasă pentru informații despre etichetă cu privire la înmormântări.

Zilele și săptămânile care au urmat unei pierderi sunt incredibil de dificile, în special pentru cei mai apropiați de decedat. Fii respectuos și arată-ți simpatia și înțelegerea în acțiunile și cuvintele tale. Când cuvintele nu vor fi suficiente, ia în considerare alte modalități de a-ți arăta grija.

Există multe flori frumoase în lume, iar semnificațiile se pot schimba în funcție de punctele de vedere culturale. Pentru a demitiza florile și ceea ce înseamnă, există flori tradiționale pe care oamenii le aleg adesea pentru a-și exprima simpatia în vremuri de durere și pierdere. Aici sunt câteva.

Crini

Crinii sunt una dintre cele mai populare flori pentru înmormântări. Crinii reprezintă inocența restaurată a decedatului. Aspectul senin al crinului îl face să se potrivească cu dispoziția sumbră a unei înmormântări. Ele pot însemna și dragoste, așa că dacă ai fi foarte aproape de cei plecați, crinii ar putea fi o alegere bună.

Trandafiri

Trandafirii vin în mai multe culori și înseamnă lucruri diferite. Trandafirii roșii reprezintă dragoste, respect și curaj, în timp ce trandafirii roz înseamnă grație și blândețe. Trandafirii roz deschis reprezintă admirație și simpatie. Alți trandafiri de luat în considerare sunt albi, purpurii și galbeni. Acestea reprezintă inocența, tristețea și respectiv prietenia.

Crizanteme

Crizantemele sunt utilizate în general numai în Europa ca flori funerare. Asta pentru că reprezintă moartea. Pentru americani, crizantemele înseamnă adevăr. Sunt o floare strălucitoare și vibrantă pentru a sărbători pe cineva care a trăit o viață bună și plină.

By