brad artificial frumos

Cu o combinație de durabilitate, estetică inedită și practicitate, un brad artificial din magazinul BraziCraciun.net este ceea ce ai nevoie dacă nu vrei să ai bătăi de cap cu întreținerea lui. Deși prezintă numeroase avantaje, alegerea unui brad artificial potrivit se poate dovedi o sarcină extrem de dificilă, mai ales dacă se au în vedere elementele numeroase care trebuie luate în calcul atunci când vrei să alegi modelul potrivit.

Tipul bradului artificial ales

La nivel global, există trei tipuri principale de brazi artificiali. Este vorba despre bradul tradițional verde, despre bradul înzăpezit sau despre cel gata decorat care este prevăzut cu lumini și diverse decorațiuni. Fiecare dintre aceste feluri de brazi artificiali are propriile particularități. Din ce în ce mai original, designul unui brad artificial a fost îmbunătățit de-a lungul timpului în mod regulat, de la un model la altul, conform cerințelor și preferințelor producătorilor.

Modelul de brad artificial ales

Luminos, gol sau flocat, posibilitățile de alegere a unui brad artificial sunt vaste. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, dar și de nevoile și de preferințele personale, ai posibilitatea de a cumpăra bradul care ți se potrivește cel mai bine, dată fiind marea varietate de brazi artificiali care se găsesc pe piață. Mulți dintre aceștia, deși creați din materiale precum PVC, lemn sau metal, seamănă foarte bine cu brazii naturali, iar după decorarea lor există șansa ca musafirii nici măcar să nu își dea seama de diferența dintre un astfel de brad și unul natural.

Fie că ești în căutarea unui brad mare, a unuia mic, luminos, înzăpezit, tradițional, alb, negru, cu sau fără miros de brad natural…ai de unde alege. Toate acestea mici elemente constituie particularitățile care permit fiecărui model să fie diferit față de celelalte.

modele brad artificial

Mărimea potrivită a unui brad artificial

Nu există mărimea perfectă pentru bradul artificial dacă nu se au în vedere detaliile despre spațiul în care bradul urmează să fie amplasat. Înainte de a lua în considerare acest criteriu, trebuie mai întâi să determini locația ideală pentru bradul ales. Aceasta implică luarea în considerare, în special, a dimensiunii și a suprafeței camerei în care urmează să îl așezi: de-a lungul peretelui, într-un colț sau în mijlocul camerei etc. Este esențial de subliniat că înălțimea unui brad artificial poate varia de la 60 la 210 cm și, uneori, chiar și până la 300 cm.

Pentru spațiile mici, în general, se recomandă alegerea unui brad de 120, 150 sau 180 cm. Aceste modele sunt, de asemenea, foarte practice pentru părinții care doresc să îi implice pe copii în decorarea bradului, oferindu-le acestora posibilitatea de a lua parte la clipele magice petrecute împreună de sărbători. Pe de altă parte, pentru o cameră mare, nu ezita să te răsfeți alegând un brad artificial mare, de 210 până la 300 cm, în funcție de preferințele personale.

Avantajele bradului artificial: latura sa practică

Unul dintre principalele avantaje ale unui brad artificial față de brazii naturali este că acesta are particularitatea de a fi refolosibil. Îl poți folosi timp de câțiva ani, pentru că experiența sa de viață este estimată la cinci sau zece ani, în funcție de nivelul de întreținere și de frecvența de utilizare.
Este clar că pentru o durabilitate mai bună, trebuie să te orientezi către alegerea unui brad puternic și robust. În acest scop, poți alege, de exemplu, un brad artificial ale cărui picioare sunt din metal. Acest tip de model are reputația de a avea mult mai multe ramuri, dar mai presus de toate de a beneficia de o calitate superioară.

Montarea unui brad artificial

Acest aspect reprezintă, de fapt, și una dintre caracteristicile avantajoase ale brazilor artificiali. Modelele care se regăsesc astăzi pe piață oferă numeroase opțiuni de asamblare din ce în ce mai facilă. Astfel, se găsesc sisteme de asamblare cu cârlig sau sisteme articulate specifice acestor modele de brazi, astfel încât eforturile legate de asamblare sunt unele care economisesc timpul.

By