Luminile de tavan sunt de obicei rotunde sau patrate, cu un profil scazut, si stau plat pe tavan. Stilurile clasice au fost proiectate astfel incat sa integreze perfect in fundal. Daca doriti ceva deosebit, atunci stilurile moderne incorporeaza diverse elemente pentru un aspect contemporan elegant. Iata ce ar trebui sa stii despre corpurile de iluminat pentru tavan.

Plasarea luminilor este totul

Locatia obisnuita pentru lampile de tavan este chiar in mijlocul camerei pentru functionalitate maxima. Dar nu trebuie sa ramai la traditie si Darren spune ca pot fi in orice parte a camerei. Pentru a alege cele mai potrivite corpuri de iluminat, este important sa verifici dimensiunea camerei si inaltimea tavanului. Pentru incaperile mari, este recomandat sa alegi corpuri de iluminat voluminoase precum candelabrele. Nu uita nici de baie, fiindca pe langa mobila baie ai nevoie si de corpuri de iluminat.

Acestea se vor potrivi excelent intr-o locuinta mare. Insa, este important de stiut ca exista si corpuri de iluminat de dimensiuni reduse, perfecte pentru locuintele mai mici. Ceea ce este de asemenea important este sa alegeti o lumina calda pentru casa dvs. Lumina calda face o casa mai confortabila si mai primitoare. In plus, este si extrem de placuta pentru ochi si te linisteste intr-o foarte mare masura.

Optati pentru becuri LED daca vreti sa economisiti energie

Multe lumini de tavan sunt acum disponibile cu lumini LED integrat. Aceste LED-uri de lunga durata sunt de asteptat sa dureze intre 25.000 si 30.000 de ore care ar trebui sa fie de peste 10 ani de utilizare medie. Daca doriti sa aveti o locuinta prietenoasa cu mediul, atunci cu siguranta trebuie sa va orientati catre becurile LED.

Acestea sunt minunate si te vor ajuta sa economisesti foarte multi bani la factura de energie electrica. Becurile LED pot fi montate in aproape toate corpurile de iluminat, chiar si intr-o baie mica, si vin intr-o multime de forme si dimensiuni. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca le cumperi pe cele mai potrivite corpurilor de iluminat pe care le detii. Asigura-te ca stii aceste detalii inainte de a merge la cumparaturi.

Ce forma se potriveste cel mai bine?

Daca vrei sa achizitionezi o aplica de tavan, atunci va trebui sa tii cont de cateva aspecte. In primul rand, ai in casa ta mai multe forme drepte sau mai multe forme rotunde? In functie de acest detaliu, poti alege fie o aplica patrata, fie una rotunda. Asa cum am spus mai devreme, daca vrei ceva foarte elegant si deosebit, si daca spatiul iti permite, atunci poti opta cu incredere pentru un candelabru.

Cu siguranta vei reusi astfel sa obtii un design absolut minunat care iti va incanta la maxim privirea si te va face sa te simti excelent in propria casa. Candelabrele vin intr-o multime de forme si dimensiuni si se pot gasi chiar si la preturi accesibile. Tot ce trebuie sa faci este sa te interesezi in detaliu ce oferte au magazinele specifice si abia apoi sa faci o alegere. Fa un research amanuntit si decide ce tip de candelabru se potriveste cel mai bine interiorului casei tale.

By