Coafurile Bob pot fi scurte, ultra-scurte, asimetrice sau putin mai lungi. Exista foarte multe variante si acestea pot fi stilizate foarte usor.

Un bob nu trebuie sa aiba intotdeauna lungimea barbiei. Chiar si cu linia parului la nivelul urechilor, purtatorul este in trend. Versiunea cu bob ultra-scurt scoate in special parul fin si arata chiar mai obraznic decat coafurile pana la barbie sau pana la umeri. Bobul este o coafura incredibil de versatila si atemporala in adevaratul sens al cuvantului.

Bobul este o coafura scurta potrivita pentru orice fata si este foarte elegant pentru orice fel de eveniment.  In functie de ce varianta se opteaza, acesta se potriveste nu numai tuturor structurilor si tipurilor de par, ci si pentru fiecare forma a fetei. Ofera plinatate fetelor subtiri atunci cand taietura are volum pe laturi. O coafura bob eleganta, taiata frumos pentru parul scurt, incadreaza frumos o fata plina si evidentiaza tipul acesteia. Formele fetei unghiulare si in forma de inima arata mai armonios cu un bob ondulat de lungime medie.

In plus fata de versatilitatea lor, majoritatea coafurilor bob au un scor simplu, care necesita putin timp – un avantaj in comparatie cu multe coafuri impletite destul de elaborate sau alte actualizari ale parului.

Daca o coafura poate fi numita clasica, aceasta este bobul. De fapt, vechii egipteni adorau coafura pageboy pana la barbie. La acea vreme, taietura era populara atat pentru barbati, cat si pentru femei. Coafura din cele mai vechi timpuri a cunoscut o renastere la inceputul anilor 1920. Parul scurt pe capul femeilor era pe atunci aproape o revolutie.

In anii 1960, frizerul vedeta britanic Vidal Sassoon a rafinat clasicul din toate timpurile cu linii foarte precise. De atunci, bobul a infrumusetat capetele femeilor in toate variantele posibile.

Bobul pana la lungimea barbiei si putin mai scurt in spate este o varianta clasica printre coafurile bob. Cu aceasta croiala, parul drept arata elegant, dar si tanar si sportiv in acelasi timp. Important este ca marginea taiata sa arate proaspata, astfel incat bobul sa arate bine ingrijit. Exista unele produse pentru par, excelente in a-I reda stralucirea si volumul, acestea fiind din marca Kemon.Toata aceasta gama de produse o puteti gasi aici.

Bobul lung cu parul pana la umeri ofera purtatorilor sai nenumarate optiuni de stil: drept, ondulat, cu o margine neteda sau putin sfasiata. Bobul scurt este cu greu inferior versiunii lungi si impresioneaza prin declaratia sa clara: obraznic, modern si, in prezent, cea mai in trend coafura.

Un bob lung in aspectul desfacut este casual in viata de zi cu zi si pentru seara in club. Poate fi stilat cu precizie pentru lucru si ocazii festive in cel mai scurt timp.

Bobul scurt are o lungime ce merge chiar deasupra urechilor si este foarte scurt la gat – aspectul arata intotdeauna proaspat si tineresc. Nu conteaza despre ce varsta ar fi vorba.

In timp ce un bob ultra-scurt se termina aproximativ la nivelul urechilor, parul unui bob lung poate ajunge chiar peste umeri. Cu toate acestea, se termina intotdeauna sub linia barbiei. Astfel incadreaza fata.

 

 

By