Cele mai multe plangeri pe care oamenii le au in legatura cu avocatii nu sunt legate doar de planul profesional ci si de planul personal. Iata care sunt acestea, astfel incat sa stii cum sa angajezi cel mai bun avocat pentru situatia ta.

Comunicarea cu avocatul dvs.

Problemele de comunicare creeaza situatii destul de neplacute intre oameni, dar si intre un avocat si clientul sau. Daca nu stii ce se intampla in proces, este posibil sa presupunem ca aveti un avocat care nu isi face treaba asa cum ar trebui. Din contra, avocatul pe care l-ai ales de pe avocat365.ro ar putea face o treaba excelenta. Oricum, un avocat care nu comunica cu tine asa cum iti doresti si asa cum ar trebui de fapt, nu are cum sa aiba o colaborare frumoasa cu clientii sai.

Competenta

Din pacate, exista foarte multi avocati care nu isi fac meseria asa cum ar trebui. Mai mult decat atat, acestia incearca si sa isi ia cat mai multi clienti pentru a castiga mai multi bani, lucru care duce la lipsa de professionalism. Evident ca avocatul respectiv nu va mai avea timpul necesar sa se ocupe de fiecare caz in parte asa cum ar trebui.

Tocmai de aceea, uneori este mult mai bine sa apelezi la un avocat incepator, pentru ca acesta nu va avea prea multi clienti. Asadar, el se va ocupa de cazul tau in detaliu si va avea si foarte mult timp la dispozitie pentru a comunica cu tine si a te tine la curent cu intreaga situatie. Este foarte important sa nu va grabiti atunci cand sunteti in cautarea unui avocat. Luati-va timpul necesar si faceti cercetarea necesara pentru a lua cea mai buna decizie. Nu uitati sa accesati si https://www.telegrafonline.ro.

Iata o lista de plangeri comune:

  • factura mea este prea mare, si nu este ceea ce am discutat la inceputul colaborarii
  • factura mea nu este detaliata
  • avocatul meu nu a facut deloc o treaba buna si nu vreau sa platesc pentru acest lucru
  • avocatul meu nu comunica aproape deloc cu mine
  • avocatul nu isi da interesul care ar trebui pentru a castiga cazul meu
  • onorariul este mult prea mare pentru efortul pe care il depune avocatul

Acordul incheiat intre tine si avocat ar trebui sa precizeze cat de des veti fi facturat si necesita ca avocatul sa va dea o declaratie detaliata, astfel incat sa intelegeti taxele. Daca ati fost de acord sa plateasca avocatul o taxa de urgenta (avocatul colecteaza banii numai daca veti castiga), asigurati-va ca stiti exact cum se calculeaza taxa si cine plateste pentru costurile care apar in timp ce procesul este in curs de desfasurare.

Trebuie sa cunoasteti foarte bine aceste detalii, si indiferent de ceea ce discutati verbal, ar trebui ca toate aceste lucruri sa fie mentionate intr-un contract. Discutati deschis cu avocatul si mentionati ca doriti sa incheiati un contract de colaborare intre dvs. si el, astfel incat sa va asigurati ca totul se intampla perfect legal si fara nici un fel de probleme.

By