Unul dintre cele mai fascinante lucruri despre semintele de canabis este ca toate arata la fel. Nu conteaza daca acestea sunt Blueberry X Blueberry indica sau Blue Dream sativa, semintele vor fi identice. Asta inseamna ca trebuie sa cumpere seminte de la o sursa de renume pentru a fi sigur ca semintele sunt ceea ce spun vanzatorii ca sunt. Este imposibil sa stii doar uitandu-te la seminte. Acum, in tara noastra se gasesc doar seminte pentru colectie si nu pentru plantare. Pe zonaverde poti gasi unele dintre cele mai bune seminte de canabis pe care sa le colectionezi atunci cand vrei sa ai cele mai interesante si apreciate sortimente.

Semintele de canabis de buna calitate vor fi maro la culoare si, de obicei, au un model pe ele care arata ca niste dungi de tigru. Daca incerci sa strangi seminte de canabis intre degete, acestea ar trebui sa fie dificil de strans si sa nu se sparga. Ele ar putea varia in marime de la dimensiunea mica asemanatoare unei seminte de rosie si pana la o dimensiune mare ca un bob de mazare. Cele mai multe sunt descrise ca fiind de marimea unui cap de melc.

Stiai ca semintele sunt  bune pentru sanatate

Un alt lucru foarte interesant despre semintele de canabis este ca acestea contin aproape un echilibru perfect al acizilor grasi esentiali de care avem cu totii nevoie. Acestea includ Omega 3, Omega 6, si Omega 9. Acesta este motivul pentru care vei vedea de multe ori seminte de canabis in magazine cu produse bio, si poate de asemenea vei intalni pe cineva care chiar mananca aceste seminte deja..

Semintele de canabis provin dintr-o planta cannabis Sativa L. In Statele Unite, canabisul poate fi vandut si consumat, dar numai daca exista mai putin de 0.3% THC concentratie. Canabisul este de obicei utilizat in uleiuri si unguente, dar oamenii folosesc, de asemenea, si semintele sale in alimentatie.  Zonaverde.ro ofera o selectie variata de seminte de canabis.

La nivel mondial, semintele de canabis sunt folosite in scopuri spirituale

In intreaga lume, culturile folosesc seminte de canabis pentru o serie de scopuri spirituale. De exemplu, unii oameni care practica religia taoista cred ca semintele de canabis, atunci cand sunt amestecate cu ginseng, pot ajuta oamenii sa vada viitorul. Taoistii cred, de asemenea, ca, daca mananci seminte de canabis crude, poti pastra demonii inafara vietii tale, astfel fiind ferit de pericole. Semintele de canabis sunt, de asemenea, folosite in medicina traditionala chineza. Acestea este cel mai frecvent utilizate ca un laxativ. De asemenea, sunt folosite ca un sedativ, pentru ameliorarea durerii de orice fel, in tratamentul antiiflamator, pentru a trata greata, si pentru a ajuta in starile de nervozitate accentuata cat si a atacurilor de panica.

Magazinul www.zonaverde.ro se adreseaza strict colectionarilor de seminte de cannabis in vederea colectionarii si conservarii unei genetici cat mai variate, si sunt ambalate in conformitate. Precizam ca semintele de cannabis sunt 100% legale deoarece nu contin THC, si NU sunt destinate cultivarii. Zona Verde INC SRL nu sustine, nu incurajeaza si nu promoveaza consumul sau traficul de substante ilegale!

 

 

 

By