Momentele de relaxare pentru tine și prietenele tale sau pentru tine și partenerul de cuplu, sunt neprețuite. Ele vor rӑmȃne ȋn amintirea ta și sunt apreciate pentru multiplele beneficii. Un centru spa poate sӑ vinӑ ȋn ajutorul tӑu cu o multitudine de soluții pentru organizarea timpului pe care vrei sӑ ȋl petreci alӑturi de cei dragi. Astfel, poți sӑ organizezi clipe de relaxare ȋn cuplu, alӑturi de prietenele tale sau de colegele tale. Pentru a afla toate variantele de masaje, tratamente corporale și metode de relaxare profundӑ pe care le oferӑ centru spa, poți accesa link-ul urmӑtor: https://thaicospa.ro/. Iatӑ ce fel de petreceri private și metode de relaxare poți avea la un asemenea centru de ȋnfrumusețare și ȋngrijire:

  1. Poți avea parte de un pachet special realizat pentru cupluri, unde sӑ vӑ bucurați de o experiențӑ senzorialӑ plӑcutӑ ȋmpreunӑ

Experiențele de cuplu sunt unele dintre cele mai ȋndrӑgite. Ele sunt complexe, implicȃnd multiple forme de relaxare și de ȋngrijire a coprului, minții și sufletului. Vei putea sӑ optezi pentru un ritual spa pentru luna de miere, care include terapii și ritualuri cu saunӑ uscatӑ/umedӑ, exfoliere corporalӑ cu trandafiri, gomaj cu flori și lapte, cocktail-uri romantice și fructe, masaj hawaian. De asemenea, poți ȋncerca ritualul de masaj pentru cupluri. Acest masaj este realizat simultan de cӑtre 2 terapeuți THAIco SPA, ȋntr-un decor romantic special.  Dacӑ vrei o experiențӑ ineditӑ și profund relaxantӑ, poți sӑ alegi masajul la patru mȃni cu unt de cacao. Poți opta aici pentru masaj deep tissue sau masaj suedez. Vei primi și bomboane, fructe, șampanie.

  1. Poți opta pentru achiziționarea unui pachet special pentru petrecerea burlӑcițelor

Pe site vei descoperi mai multe tipuri de pachete pentru care poți opta atunci cȃnd vrei sӑ organizezi o mini petrecere la spa alӑturi de cei dragi ție. Vei putea sӑ organizezi petrecerea burlӑcițelor la centrul spa, avȃnd parte de masaje, de ritualuri de ȋnfrumusețare, de folosirea uleiurilor esențiale, a petalelor de flori sau ciocolatei, ori alte tratamente care te vor face sӑ te bucuri de corpul tӑu și de prezența celor mai bune prietene.

  1. Dacӑ vrei sӑ ȋi faci un cadou deosebit prietenei tale bune, poți sӑ cumperi un pachet care sӑ vӑ ajute sӑ vӑ relaxați timp de aproximativ 3 ore

La spa poți petrece timp alӑturi de cea mai bunӑ prietenӑ, care poate sӑ se bucure de masaj profund sau de relaxare, de masaj facial, al scalpului, de masaj al picioarelor sau de bӑi cu ciocolatӑ sau lapte, etc. Puteți sta peste 3 ore ȋmpreunӑ ȋntr-un cadru special, care te va ajuta sӑ ai o minte liniștitӑ și o stare de bine.

  1. Poți organiza petreceri private de fete, de pȃnӑ la 4 persoane

Poți sӑ ai parte de ritualuri de ȋnfrumusețare alӑturi de prietenele tale, cel puțin o datӑ pe lunӑ. Veți putea sӑ vӑ bucurați de multiplele opțiuni de ȋnfrumusețare și veți putea beneficia de masajele preferate.

  1. Pot fi organizate mici momente de relaxare pentru a aniversa ziua de naștere, pentru a sӑrbori absolvirea, ori un alt eveniment important din viața ta

La spa poți sӑ serbezi ziua de naștere, sӑ te bucuri de clipele speciale din viața ta, precum reușitele profesionale sau personale. Astfel, poți face petreceri private pentru absolvire, pentru promovare, pentru aniversӑri diverse.

  1. O petrecere pentru viitoarea mamӑ poate sӑ fie iubitӑ de cӑtre toate persoanele prezente

Dacӑ ești viitoare mamӑ sua dacӑ prietena ta urmeazӑ sӑ dea naștere, atunci trebuie sӑ știi cӑ poți sӑ te bucuri de o petrecere cu aceastӑ ocazie. Vei putea sӑ optezi pentru masajul special prenatal sau vei putea face tratamentele care te bucurӑ.

By