In ultimii ani am inceput sa cumpar totul exclusiv online pentru ca nu imi place deloc sa mai pierd timpul prin magazine. Asa fac si cu lenjeriile pentru ca imi e mult mai comod sa vad direct online toate informatiile care ma intereseaza, vad in numai cateva minute cateva sute de modele si imi e mult mai simplu sa iau deciziile cele mai bune. Bineinteles, te gandesti ca ce faci atunci cand produsele nu sunt ceea ce te asteptai? Suntem in 2020, le returnez fara probleme. Am facut asta de o multime de ori.

Totusi, nu imi place sa fac asta, motiv pentru care m-am documentat foarte bine si asa am auzit de cei de la CasaNewConcept. Cica ar fi un magazin online super unde gasesc fel si fel de modele de lenjerii de pat si nu numai. Eu voiam niste lenjerii de pat 100 la 100 din bumbac, sa fie de cea mai buna calitate. Am vazut ca au foarte multe modele, dar si preturi bune, asa ca ce aveam de pierdut.

Am ales un model simplu si unul cu un design floral ca asa isi dorea sotia. Site-ul lor e foarte bine pus la punct, mi se pare ca se misca bine, se incarca rapid si e usor de navigat. Stiu ca toata lumea se intereseaza de preturi atunci cand vrea sa cumpere ceva si mai ales o lenjerie de pat, dar e bine de stiut ca au foarte multe oferte. Nu am apucat sa profit de pe urma uneia, insa cu siguranta o voi face pe viitor.

Totusi, acum sa vorbesc despre lenjeriile propriu zise pentru ca sunt sigur ca asta intereseaza pe toata lumea. In primul rand, arata mult mai bine decat m-as fi asteptat. Sigur, am vazut pozele, dar nu ma asteptam sa fie chiar ca in poze. De atatea ori am cumparat lenjerii de pat si niciodata nu erau ceea ce imi doream asa ca poate ca standardele mele erau mult coborate. Am ramas placut surprins de faptul ca totusi mai exista produse de calitate, chiar daca vorbim de o simpla lenjerie de pat. Culorile sunt foarte intense si dimensiunile potrivite, exact ca pe ambalaj, am masurat cu ruleta. 

La capitolul intretinere nu cred ca o sa aiba cineva probleme cu aceste lenjerii de pat 100 pentru ca regulile sunt foarte usor de respectat, iar pe aceasta cale oricine poate sa prelungeasca durata de viata a lenjeriilor. Cu alte cuvinte, nu mai aruncam banii pe fereasta in fiecare an cand avem nevoie de lenjerii de pat pentru ca acestea rezista mult mai mult timp. Recomand tuturor acest magazin, eu ma declar multumit pe deplin si sper ca recenzia mea sa fie de folos si altora.

By