Daca ai o singura baie in apartament atunci stii deja cat de aglomerata poate sa devina in special dimineata cand toti membrii familiei trebuie sa o foloseasca. Asadar, pentru ca toti membrii familiei sa se simta cat mai confortabil trebuie sa adaptezi totul astfel incat fiecare sa se poata regasi.

sursa:laguna.ro

In conditiile in care ai doar o singura baie, este foarte important sa te asiguri ca spatiul este utilizat in mod optim si fiecare persoana poate sa isi depoziteze lucrurile de care are nevoie pentru a-si indeplini ritualul de ingrijire personala. Asadar, iti vom oferi cateva sugestii despre cum poti sa organizezi mai bine lucrurile in baie si sa te bucuri de un spatiu cat mai aerisit.

Stocheaza jucariile copiilor

Peste tot unde te uiti mai vezi cate o jucarie ratacita, chiar si printre produsele de ingrijire personala. Copiilor le place sa foloseasca jucarii atunci cand le faci baie dar la final toate raman imprastiate peste tot. Cumpara cutii de depozitare in care sa pui toate jucariile si sa fie folosite numai in acest scop. Pentru a mentine ordinea instruieste-i pe cei mici sa le adune dupa ce au terminat cu ele.

Daca iti place sa ai in baie o pata de culoare atunci poti sa amplasezi cutiile de depozitare colorate in zona cazii pentru mai multa accesibilitate.

Instaleaza cuiere cu ventuze ajustate pe inaltime

Daca ai o singura baie atunci nu va fi suficient sa ai doar cosuri de rufe in care sa asezi hainele murdare. Va fi necesar si de un loc unde sa le pui pe cele curate pe care o sa le imbraci sau prosoapele care urmeaza sa fie folosite. Monteaza niste cuiere ajustate pe inaltime astfel incat sa poata fi folosite si de cei mici. Daca nu vrei sa distrugi faianta atunci poti sa montezi niste cuiere cu ventuze care vor putea fi indepartate cu usurinta atunci cand vei gasi un alt aranjament mai avantajos pentru baia ta.

Foloseste un vas WC care poate fi utilizat confortabil de toti membrii familiei

Modelul de vas WC cel mai indicat pentru familiile cu copii sunt cele clasice. Daca optezi pentru un model suspendat acesta s-ar putea dovedi incomod de utilizat pentru cei mici sau chiar si de varstnici. Un model clasic se adapteaza cu usurinta la orice stil de amenajari interioare, asadar, te vei putea bucura de o baie cat mai moderna.

Aseaza covoare pe pardoseala

Gresia rece poate sa fie destul de incomoda atunci cand iesi din cada de baie sau din cabina de dus. Astfel, niste covorase antiderapante si pufoase devin o alegere potrivita pentru baia ta. Amplaseaza-le in zona toaletei si in zona cazii sau dusului pentru a putea beneficia de confortul oferit de acestea. http://bit.ly/mobilier-baie-laguna

Alege un lavoar potrivit pentru intreaga familie

Atunci cand alegeti obiectele sanitare este bine sa tineti cont de preferintele tuturor membrilor familiei. Chiar si atunci cand vine vorba despre lavoar. Cei mici vor gasi dificil de utilizat un lavoar suspendat sau unul la care nu pot ajunge. Daca nu reusesti sa gasesti un compromis in ceea ce priveste modelul poti sa achizitionezi separat un scaunel care sa ii ajute pe cei mici sa ajunga confortabil la robinet.

Acestea sunt doar cateva sugestii legate de personalizarea baii dar suntem siguri ca sunt si cele mai utile. Alege totul tinand cont de preferintele tuturor si vei putea avea o baie pe care sa o utilizeze confortabil toti membrii familiei.

By