Care sunt acele 3 aspecte de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o tavita portbagaj? Există câteva criterii care nu te vor induce niciodată în eroare. Dacă vei ține cont de acestea, fără dar și poate, vei alege tavita portbagaj perfectă pentru mașina ta! 

În esență, asta îți și dorești, nu-i așa? Fiecare dintre noi trăim cu o frică când vine vorba despre cumpărăturile online. Ne gândim că s-ar putea să dăm greș cu achiziția, doar pe motiv că nu am avut după ce ne ghida. Astăzi, însă, vei afla secretele achiziționării unei tăvițe pentru portbagaj perfectă. Aceste criterii se aplică chiar și pe partea de cauciucuri off road, jante aliaj sau anvelope. De asta îți vei da și tu seama!

Marca și modelul mașinii tale 

În primul și în primul rând, relevante sunt marca și modelul mașinii tale. Ce mașină deții? Este un Audi, BMW, Volkswagen, Dacia, Hyundai? Este Passat, A3, Duster, A4? În funcție de aceste detalii, vei selecta exact acele tăvițe pentru portbagaj care se potrivesc mașinii tale. Nu are rost, mai ales când faci o comandă online, să te uiți peste tot ce înseamnă tavita portbagaj.

Magazinele online îți pun la dispoziție metoda filtrării, ceea ce înseamnă că poți selecta filtre care să se aplice produselor pe care le dorești. În acest fel, salvezi extrem de mult timp! Iar cum mulți nu avem timp, acest aspect este chiar un detaliu extrem de important. 

Materialul tăviței pentru portbagaj

Ca și în cazul unor cauciucuri off road, trebuie să te ghidezi și după materialul tăviței pentru portbagaj. Asta pentru că există foarte multe modele și materiale din care acestea pot fi confecționate. Cea mai bună tavita portbagaj va fi făcută întotdeauna dintr-un material plastic flexibil. Bineînțeles, acesta trebuie să fie însoțit de durabilitate în timp, rezistență și nu în ultimul timp, calitate!

Nu uita că poți aplica astfel de filtre, indiferent de produsul auto despre care am vorbi. Cauți nu doar o tavita portbagaj, ci și cauciucuri off road? Atunci ghidează-te și în cazul acestora după ceea ce ți-am comunicat deja. 

Forma și dimensiunile tăviței pentru portbagaj

Un alt aspect extrem de important, un criteriu deloc de neglijat, este forma și dimensiunile tăviței pentru portbagaj. Dacă încă nu știai, chiar și tăvițele pentru portbagaj vin în diferite forme. Astfel, ți se oferă posibilitatea de a alege ce formă să aibă tavita portbagaj de care ai nevoie, dar și ce dimensiuni.

By